[]

nerede yaşamak isterdiniz

size deseler ki

işin aynı, maaşın aynı, türkiye de hangi il/ilçe de yaşamak ve çalışmak isterdin?

Ve neden orası?

Şuan nerede yaşadığınızı da belirtirseniz süper olur..

Teşekkürler

 
Manavgat - yine Manavgat çünkü Trafik yok iş yerine yüreyerek 5 dakika gidebiliyorum. işten çıktıktan sonra 10 dakikada denize gidebilme hısaca 30 yıl istanbuldan sonra burası cennet 5 yıl oldu resmen gençleştim. :D


  • denklemci  (28.09.17 16:11:05) 
İstanbul Kadıköy'de yaşıyorum. Yine burada yaşamak isterdim. İşim çok uzak değil ama keşke yürüyebileceğim kadar yakın olsaydı.
Deselerdi yani, öyle derdim. Ama şu halimden de şikayetim yok çok şükür.

  • SiyamkedisiZorro  (28.09.17 16:11:32) 
şu an istanbul maltepe.
yaşamak istediğim yer istanbul kanlıca falan olabilir. aslında beykoz'da veya üsküdar'da boğaz semtlerinden herhangi biri de olabilir ama en çok kanlıca'yı severim. huzurlu ve kasaba havasına sahip olduğu için.

  • nathanieltroy  (28.09.17 16:18:55) 
Deniz kenarı küçük bir ilçede yaşamak isterdim. Çanakkale tipi iller çok iyi ile yakın bir ilçe süper olur.

Gençken istanbulda yaşamak güzeldi ama artık zor geliyor. Sürekli karmaşa, kalabalık sinir stres.

ayda 1 konsere gidecem haftada 1 tiyatroya gideceğim diye hayatımızı mahvediyoruz burada.
  • prezarlatif  (28.09.17 16:21:50) 
Çanakkale


  • mutekebbir  (28.09.17 16:28:25) 
izmir - seferihisar


  • baldur2  (28.09.17 16:31:56) 
Eskişehir. Çünkü memleketim. Çünkü zihniyet yapısını beğeniyorum, dar görüşlü muhafazakar bir yer değil. Şu an Ankara'da yaşıyorum ama her fırsatta Eskişehir'e kaçıyorum.


  • i m cool with that  (28.09.17 16:33:03) 
ailemin olduğu yerde. 10+ yıldır tek yaşıyorum artık sıkıldım :/


  • eindaclub  (28.09.17 16:36:39) 
antalya - konyaaltı
izmir - çeşme, urla

deniz gören, sakin, herhangi bir ilçede çok güzel yaşarım.
  • nice tnetennba  (28.09.17 16:44:57) 
fulya'dayım, izmir'de yaşamak isterdim. istanbul'u seviyorum ama sokağa çıkınca kendimi postakapoliptik film içinde gibi hissediyorum; bezgin ve tahammülsüz insanlar, sürekli bir yere yetişme çabası, mutsuz bir atmosfer... izmir tamamen farklı mı, hayır ama insanları daha birlikte yaşanılası ve istanbul kadar yoğun kalabalık değil.

işten güçten dolayı daha gerçekçi düşüneceksem cihangir derdim; deniz görüyor, sokak araları sakin, işime ve istanbul kilit noktalara yakın.
  • Bruce  (28.09.17 16:53:13) 
İstanbuldayım

İzmir-çeşmede çok güzel yaşarım.
  • jazzabel  (28.09.17 17:21:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.