[]

ACİL TOEFL! kimlik belgesi?

TOEFL ibt e girerken üzerinde hem fotografimizin hem de imzamizin oldugu bir belge mi gerekiyor??? İmza kısmını yeni okudum bi yerde??
Benim sadece nüfus cüzdanım var ehliyetim pasaportum yok sınav yarın 9.30ta??
Biliyor musunuz bu durumu?


 
Çoğu sınav yerinde kabul ediyorlar nüfus cüzdanınızı. Dert etmeyin pek.


  • paranormal  (29.01.10 20:45:19) 
@paranormal: kadıköy'de istanbul lisan merkezi'nde giriyorum.


  • autoimmune  (29.01.10 20:46:20) 
nüfus cüzdanını kabul ediyorlar imza mimza hiç bakmadılar bende


  • eter  (29.01.10 20:48:40) 
Nasıl bakmıyorlar:S ben girdiğimde ehliyet ya da pasaportu olmayanları sınava (fulya bilge adam) almamışlardı. Hatta sınava giren liseli gençler sırf bu sınava girebilmek için pasaport çıkarttık falan diyip dert yanıyorlardı :S . Benim size tavsiyem yarın sabah nufus cuzdanınızın bir fotokopisini çektirip üzerini de imzalayın. Bir şey olursa elinizde bu kalsın dersiniz. Keşke önceden bir şeyler yapmış olsaydınız.


  • l6205013  (29.01.10 21:29:27) 
netronda benim kimligimi kabul ettilerdi direk hic problem yasamadim. bir suru de kisi girdi etrafimda hic oyle bir sorunla karsilasani duymadim.


  • kurukafa  (29.01.10 22:31:10 ~ 22:31:23) 
odtü de sadece kimligimle girmistim imzalı kagıt yoktu.


  • burjuva  (30.01.10 02:51:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.