[]

Evlenen yakın arkadaşa ilginç düğün hediyesi lazım

bir arakadaş ekoluyle karşınızdayım.
bir kız arkadaşım ilginç hediyeleriyle meşhur. hatta en son yaptığı gene evlenen çocukluk arkadaşına düğün günü paslı eski bir anahtar veriyor başta anlamıyorlar yarın anlarsınız diyor. ertesi gün yeni evli çiftin evine kargoyla eski bir ahşap sandık geliyor. sandığı da bu anahtar açıyor. içinde de dildosundan jartiyerine kelepçesine kadar değişik değişik sex oyuncakları çıkıyor.

şimdi başka bir arkadaşımız evleniyor ve ben altın istemiyorum bana da ömür boyu saklayabileceğim hatırası olan birşey yap diyor ama bizim fikirler tıkanmış durumda orjinal bişey bulamıyoruz. sizce ilginç ne hediye alınabilir?
çok pahalı olmadığı sürece sınır yok at bokundan şişme bebeğe kadar geniş bir yelpazemiz var.
not: hediye geline alınacak

 
altın çikolataları bir araya getirerek beşi bir yerde ya da kemer hazırla ve takı sırasına girip tak.


  • fragile lady  (28.09.17 13:51:15 ~ 13:52:03) 
Madem bu kadar marjinal hediyeleri seviyor. At kafası hediye ederdim.


  • battal gemalmaz  (28.09.17 13:53:44) 
market arabasi alin, icini tuvalet kagidi, makarna, cikolata, tursu, hazir borek vs. ile doldurun, bir de altin koyun kaybolmayacak sekilde. ustunu de kurdeleleyin.


  • jimicik  (28.09.17 14:12:14) 
yılanlı dansöz oynat


  • superb  (28.09.17 14:24:19) 
www.wowdanceistanbul.com
Buradan pole dance dersi satın alın.bir tane de pole dance home kit yanına.
dansı fln seviyorsa güzel olur.
  • demoniclewinsky  (28.09.17 14:34:43) 
@Trollziya
tam bir troll verdim şukunu kaşim :D

@demoniclewinsky

pole dans ev kiti iyi fikir valla bunu düşünmek lazım
  • genc irisi  (28.09.17 15:04:15) 
www.hepsiaramizda.com burakilerden olabilir

dansöz kıyafeti falan bilemedim www.hepsiaramizda.com
  • sevisgenturk  (28.09.17 16:04:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.