[]

arabayi satan olarak ben mi expertiz yaptirmaliyim

Degisen boya var mi diyolar. Bildigimiz hatirladigimiz yok. Evet ilk sahibiyiz ama al sat yapan insanlar degiliz ki tutmadik listesini. Kazasi yok. Bir sey degismedi yani hatirladigimiz. Boyle diyorum expertiz yaptirin diyolar. Yahu ben satiyorum niye yaptirayim.

www.sahibinden.com


 
sizin tabii ki öyle bir yükümlülüğünüz yok. ki büyük çoğunlukla yapacağınız ekspertiz alacak kişinin içine sinmeyecek ve kendisi de yaptıracak, istisnalar da olabiliyor size direk güvenen ama çok nadir. 100 lira altı yaptıran bir yer bulursanız yaptırın bence, elinizde bulunsun, ilana da ekleyin, açıklama kısmına da alacak kişinin istediği yere ekspertiz yaptırabileceğini yazın. her şey netleşir.

18 yaşındaki bu genç kızımıza da yeni yol arkadaşlarıyla mutluluklar.
  • onemoremile  (28.09.17 11:35:10) 
bu yaşta bir araba ıcın yaptırırsanız ıyı olur. güven eksi 273 lerde falan cunki.


  • binder dandet  (28.09.17 11:39:53) 
100 liraya yaptir. satarken aliciya goster, o yuz lirayi da pazarlik payindan duser yine alıcıya kitlersin.


  • cedex  (28.09.17 11:45:24) 
ben olsam yaptırırdım çünkü alıcı satan adamın lafına asla güvenmez.
ekper yapılmış arabayı görür biraz güvenir sonra kendim ekper yaptırır öyle alırdım.

  • basond  (28.09.17 12:12:01) 
sistem şu sekilde. istediğiniz yere expertiz yaptın diyorsun. dediklerin dısında bişey cıkarsa sen ödüyorsun, cıkmazsa alıcı.


  • sevisgenturk  (28.09.17 12:18:22) 
Kazası, değişeni, boyası yok diyorsanız; ekspertizde bir şey çıkmazsa alıcı öder ama yok dediklerinizin tersi bir şey çıkarsa satıcı öder. Olay genelde bu şekilde gelişiyor. Anca galericiler al-satçılar kendileri sokup ilana ekliyorlar ekspertiz raporunu.


  • reactionic  (28.09.17 12:26:21) 
sahibinden.com da arabaları tararken ekspertiz raporu olanlara içim daha bi ısınıyor, daha bi güveniyorum. sizde yaparsanız daha çabuk satılır emin olun. hatta tramer sorgusu yapıp onunda fotolarını koyun isterseniz.


  • gliderpilot  (28.09.17 13:39:41) 
İlk sahibi olan adam arabanın değişeni boyası olmadığını bilmez mi? Hatırlamıyorum listesini tutmadım demek Çok saçma. Böyle diyen birinden ben araba almam alacak olan da mutlaka exper ister.


  • dodo slayer  (28.09.17 14:32:41) 
her ne olursa olsun alan adam ekspertizini yaptırır. satıcının ilana sahte(başka araca ait veya photoshoplu) rapor koymadığını ya da ekspertiz yapan yerle anlaşmadığını nereden bileceğim. lafa güvenip binlerce lira riske edilemez. o yüzden tereddüt eden adam ya almasın ya da ustasına götürüp baktırsın-ekspertiz yaptırsın.


  • 8kobe8  (28.09.17 19:13:13) 
17 yıllık bir arabaya 32.000 veren bir zahmet 100 lira daha verip ekspertiz yaptırsın. Şoklardayım.


  • kumulatifvergimatrahi  (28.09.17 19:57:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.