[]

Fiat 500L alsam mı?

A sınıfı küçük bir otomobilim var ve bebek de olduktan sonra artık sığamadığımız kesin.

ikinci el olmak şartıyla 50-70bin bandında araç bakıyorum. işletme giderlerini de hesaba katınca 500L iyi gibi geldi. alternatifler neler olabilir düşünüyorum.

Esasen yurtdışı reviewlerinden bu arada 3-3,5 yıldızı neden almış onu söyleyebilecek olan varsa da sevinirim.

 
alternatif sunamayacağım ve belki benim yaklaşımım da doğru olmayacaktır ama iş için 500L kullanmıştım ve 2 gün sonra değiştirttim, corolla almıştım.

corolla 500L ye alternatif mi değil mi bilmiyorum ama, ben 500L'ye ısınamamıştım.
  • mete kudur  (27.09.17 18:25:23) 
toyota açısından verso'yu araştırabilirsin. şahsen ben fiat 500L almazdım. sırf marka antipatisi. ama araba dendiği zaman da marka önemli haliyle. ford kuga var, renault captur var, peugeot 5008 var, nissan juke var. Peugeot 5008 araştırılabilir. Ama ihtiyaçlarınıza göre, vites vs, olumsuz özellikleri de olabilir. Ne istediğinize göre marka tercihi yapılabilir.

edit: Kuga fiyat bandınızın üzerindeymiş. Pardon.
  • wildkiller  (27.09.17 19:35:35 ~ 19:37:10) 
Bizde bebekle sığamadığımızdan araç değiştirmek zorunda kaldık ve seat toledo aldık iç hacmi ve bagajı baya iyi hele bagaj devasa çok kullanışlı


  • hernezıkkımsa  (27.09.17 20:26:17) 
4 gün kullandım. (kiralık olarak araç 700 km'deydi daha)

ilk binip içinin ferahlığını görünce tam bir aile arabası olduğunu düşünmüştüm, arka taraf gerçekten çok geniş. bagajı da büyük. bunlar güzel özellikleri

gelelim eksilere.. yakıt konusunda pek tasarruflu gelmedi bana, aracın ebatları büyük olduğu için yanaşması park etmesi zor, şehir içi kullanımda rahat gelmedi ama uzun yolda daha rahattı nispeten. dışarıdan özellikle hanımların dikkatini çekiyor mini cooper'ı andıran bir boyamaya sahip olduğu için ama içinin fiat doblo'dan bir farkı yok. ön taraf çok yüksek.

sırf içi büyük diye bu kadar paraya bu arabayı asla almam.
  • ada meltemi  (28.09.17 00:07:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.