[]

kredi kartı kullananlara soru

kredi kartı kullanmadım hiç bu konuda bilgim yok ama diyelim 5900 liralık bi ürün var 4 aylık taksit yapılacak. kredi kartımın limiti o aylık taksit kadar olsa yetiyor mu yoksa 5900 mü olması lazım limitin o 4 taksiti bile yapabilmek için.




 
Bildiğim kadarıyla limitin 5900 olmalı.


  • harvey  (27.09.17 17:08:18) 
Ürünün fiyatı kadar limit olması gerekiyor. Yani 5900 tl limit olması lazım kartta.


  • her seye atarlanan adam  (27.09.17 17:08:21) 
limitin 5900 olması lazım. yapılan işlemin bakiyesi anında kart limitinden düşer ama sen borcu 4 e bölünmüş olarak 4 ayda ödersin bankaya. eğer paran varsa ve almak istiyorsan kredi kartının limitini nakit yatırarak arttırabilirsin. diyelim 2000 lira bakiyeli kartının yarısını kullanmışsın ve mevcut bakiyesi 1000 lira. sende 4900 lira nakit varsa, bu parayı atm'den veya banka uygulamasından/internet şubesinden giriş yaparak ''kredi kartı borcu öde'' diyorsun ve ''tutarı kendim belirleyeceğim'' seçeneğiyle ödüyorsun. 4900 yatırıyorsun ve kartın bakiyesi 5900 oluyor. bu şekilde de alınabilir. bilgi olsun diye yazdım.


  • kisa bisey olsun istemistim  (27.09.17 19:27:29 ~ 19:28:31) 
"Kredi kartı limiti" ile "kullanılabilir limit" arasındaki farkı sormuşsun. Kullanılabilir limit 5900 değilse alınmıyor. Para yatırarak çözülebiliyor ama her banka kartında olmuyor bildiğim kadarıyla.


  • hayirsiz  (28.09.17 06:17:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.