[]

Hangi alanda çalışmak daha keyifli ? [Amaçsız/Gereksiz anket içerir]

Dışarıdan bakan bir insanın aklına hemen ''reklamcılar'' gelebiliyor sanırım, belki doğru da olabilir bilmiyorum.

Ben sayılarla arası iyi olmayan ve çabuk sıkılan birisi olduğum için; tekrarı bol ve belirli ritüelleri olan işleri sevmiyorum mesela(her türlü bilgisayar operatörlüğü, evrak işleri v.s gerektiren bütün yöneticilikler) . İngiliz olsam James Bond olabilirdim esasında. Bence James Bond'luk eğlenceli bir işken ülkemizdeki mühendislik iğrenç bir iş. James Bond iyi.

Peki sizce hangi alanda çalışmak keyifli, hangisinde çalışmak sıkıcıdır ?

 
bankacılık çok sıkıcıdır gibi geliyor.


  • aquarium  (27.09.17 16:29:52) 
Dergi işi çok keyifli.Aylık çıkan dergilerde aşırı bir yoğunluk olmuyor, dekorasyon moda gibi sevdiğiniz bir alan ise özellikle, o iş gibi gelmiyor zaten.
Gelen hediyeler, açılışlar, davetler de ekstra.Her gün masanın üstü kargo doluyor:D

Banka işi sıkıcıdır gibi geliyor bana da .
Sizin örnek verdiğiniz gibi reklam, ajans vs işleri de keyifliden çok stres dolu olur diyebilirim az buçuk bildiğimden ama tabii farklı projeler üzerine çalışmak en azından işi monoton kılmıyor.
  • demoniclewinsky  (27.09.17 16:37:21) 
Bankacılık boktandır. Bulaşmak büyük hatadır. Müfettişlik de saçmalıktır. Gezip durursunuz. İletişimle alakalı işler zevklidir. bu ister reklam olsun, ister tanıtım..


  • silah taciri  (27.09.17 16:51:23) 
Reklamcılık benim hiç aklıma bile gelmez. Yaratıcılık gerektiren işleri para karşılığı yapmak sıkıntılı geliyor bana. Herkesin beğenisi farklı, işten/ malzemeden anlamayan müşteri olmadık taleplerde bulunur, ahkam keser.. Sanatçının ne işine karışırım ne de yaptığıma karışılsın isterim.

Öğretmenlik çok severek yapacağım iş olurdu. Çocukları çok seviyorum. Öğrenmeyi ve öğretmeyi seviyorum.

Hesap kitap işleri de keyifli gelirdi bana. Ama operatörlük gibi değil de baştan sona yapmak güzel. Rakamları seviyorum, hesap hatası bulmaya bayılırım, hele de uğraşıp sonucu gördüğümde değme keyfime.

Özel ajan büroları var artık bizde de. İstersen yerli James Bond'luk yapabilirsin.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (27.09.17 18:11:22) 
Sanatsal şeyler bence: tiyatro, müzik, resim vb.
Sıkıcı olan da kesinlikle hesap neyin işleri, satış vb.

  • duyond  (27.09.17 18:15:00) 
Organizatörlük çok eğlenceli bence. Menajerlik falan da baya iyi.


  • noluyo yaa  (27.09.17 18:17:08) 
En iyi iş futbol yorumculuğu. Sadece çenesiyle oturduğu yerden binlerce lira kazanan bir dolu adam var. Tv/medya/reklam sektöründe bol gezmeli ve eğlenmeli işlerin hepsi iyi bence. En sıkıcı iş memurluk olmalı.


  • iwasbornonamountainside  (27.09.17 18:37:17) 
En keyifli iş gezi programı sunuculuğu olabilir.
Hem geziyorlar hem öğreniyorlar. Şahane.
Bunun dışında "Sanatsal şeyler bence: tiyatro, müzik, resim vb." +1

En sıkıcı iş kesinlikle muhasebe.
Banka bile bir yerde kotarır en kötü gün içinde hareket var insanlar var vs.
Ama özellikle bir muhasebe bürosunda çalışıyorsanız eyvah eyvah.
(Her ikisi de denendi, ona göre yorum yapılıyor :))
  • mutekebbir  (27.09.17 18:45:30) 
spor sektörü iyi gibi en sıkıntılısı sanırım belediye işçisi madenci vs olmak sıcaktan nefret eden biri olarak yazları dayanamazdım heralde


  • powerpufgirl  (27.09.17 18:50:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.