[]

bi yatırım sorusu da benden

200bin tlm var bununla ne yapsam?

* faize koysam ayda 2000 lira geliyor.

* uzerine kredi çekip eyüp-kağıthanede küçük bi daire alsam kirasi 1000 max. 1100tl eder. 20 yılda anca amorti eder kendini.

* datçadan marmarısten imarsız tarla alsam. İzin oralara gec cıkar anca 5-10 yıl sora kacak yada ızın cıkarsa bı ev yapılır. onda da yılda 3 hafta gidilir epi topu. o kadar arsa al ev al sadece 3 hafta git.. 400bin harcasan boyle bir şeye daha 40 yıl yasayacagım desem yılda 10bin liraya farklı yerlerde tatilde giderim dfjfjd

kısacası hıc bır yatırım mantıklı gelmıyor bana ama yatırmadıkca da harcıyorum. cidden bana bi akıl versenize?

 
100k'ya arsa veya arsalar al. 100k'yı faize koy.


  • dedim dedim de kime dedim  (27.09.17 13:43:19) 
bitcoinciler gelmeden yazayım.

ev al kirasıyla da kredinin bir kısmını karşılarsın. ev de olduğu gibi kalmıyor ya kentsele girer ya da diğer türlü sürekli artan bir yatırım aracı.
  • eeb  (27.09.17 13:43:57) 
Altına bas.


  • secrexv2  (27.09.17 13:58:59) 
Parayı unutabilecek durumdaysan büyük şirketlere yatırım yap, mesela amazon. Ya da S&P indexe at direkt.


  • noluyo yaa  (27.09.17 14:01:19) 
bir tek ben mi geleceği karanlık görüyorum?
bu sistem daha ne kadar gidebilecek?
dolar ya da altın al bekle.
  • herhaltibiliyoring  (27.09.17 14:26:23 ~ 14:26:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.