[]

güzel sanatlara hazırlık için kursa gitmek

merhaba,

şu anda sevmediğim bir bölümdeyim. resim veya grafik tasarım bölümüne geçmek istiyorum. özel yetenek sınavı ile alındığını bildiğimden ve kendime güvenmediğimden dolayı bir kursa gitmeyi düşünüyorum. mimar sinan'ın tarzını bilen ve buna göre eğitim veren, başarılı bir kurs biliyor musunuz? yorumlarınızla birlikte yazabilir misiniz?


 
İstasyon sanata gitmiştim ben, "aynısı ikisi de :)" diyip beni zorla bakırköy şubesine yazdırdılar ama cidden dünyanın en ilgisiz hocası vardı, mayısa kadar falan orda aylarımı heba ettim sonra taksim şubesine geçtim. Orada eğitim daha farklı, o insanlar daha bir her şeyin farkında. Ben kazanamadım (yeni ortam, artık bıkkınlık, geriye az zamanım kaldı bu insanlar çok ilerlemiş ben ne bok yicem paniği) ama kursa eylülde başlayıp tüm sene gidenlerin neredeyse tamamı kazandı. Üzerinden 6 sene geçti ama aynı insanlar orada mıdır bilmiyorum. Canberk hoca vardı, o adam kotarıyordu zaten her şeyi.


  • dedi ayca  (27.09.17 15:56:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.