[]

Terlemeyen atlet? Ter emici atlet kullanan?

Yoğun spor yapıyorum haliyle terleme okuyor normal atlet + tişört ile spora gidiyorum ama bir zaman sonra resmen sırtım su gibi atlet yapış yapış. Aradan atlet değiştirmek soyunma odasına gir çık vs . Termal atlet yada bambu atlet vs duydum tecrübesi olan kullanan varmı?




 
ter emen atlet değil de ter tutmayan dışarı atan formalar vardır. bisiklet sürerken bu tür formalar kullanıyoruz. koşu vs. için de vardır. decathlon'un sitesine göz atabilirsiniz.


  • lazpalle  (27.09.17 13:03:25) 
Spor yaparken pamuklu tişört kullanmayın, içinize atlet giymeyn derim. Pamuklu, yünlü vb ürünler terden dolayı ıslanır ve kolay kolay kurumazlar, sizi de hasta ederler. Termal veya bambu olanlar da iyi değil sporda, özellikle kardiyoda.

Teri emmeyip atacak kumaşlar kullanmak gerekiyor.
  • peggy  (27.09.17 13:29:28) 
ter tutmayan kumaştan kıyafet giyin. kışın soğukta bile kısa şort ve atlet tarzı şeyler ile çalışmak mümkün zaten. pamuklu kıyafetler giymek çok saçma.

www.decathlon.com.tr
  • hasmetizm 2046  (27.09.17 15:11:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.