[]

erkek saç bakımı

saçım dökülmüyor ama küçüklükten beri seyrek. her ihtimâle karşı bakımını yapmak istiyorum. ne önerirsiniz? sadece dökülmeye karşı da değil her türlü bakımını yapmak istiyorum yıpratmadan daha çok canlı durması için vs.




 
duştan önce yağ sür ve biraz bekle. duştan çıkmadan serum ya da saç kremi sür. yapabileceğin pek bir şey yok bunlar haricinde.


  • diffarentiationation  (27.09.17 13:09:51) 
ben cildiyede profesör olan bir kadına gittim. başka bir problem için. sonra saçlarımın seyrelmesini ve saçlı ciltte çıkan sivilceleri gösterdim. bana cildimin yağlı olduğunu, bu yüzden saçlarımı genel olarak kaybettiğimi, bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söyledi. ketoral şampuan verdi. birde zoretanin hap verdi. bu şampuan ve hapları güneş mevsiminin bitmesiyle kullanmamı önerdi. zoretanin'in çok fazla yan etkisi olduğu için kullanmaktan çekiniyorum. zaten modern tıbba inancımı kaybediyorum. özellikle ilaçlara.
saç dökülmesine dair şampuanlar, serumlar var ama onlarında işe yaramadığına dair yazılar okuyorum.
bir yıldır hc diye bir şampuan kullanıyorum. www.hccare.com internet sitesinden alıyorum. sinopta üretiyorlarmış. içinde şu maddelerden yok diye başladım. saçı yıkadığımda dökülen saçlarımın daha az olduğunu görüyorum. sanırım durdurdum. bunu tavsiye edebilirim.
  • cliquot  (27.09.17 15:14:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.