[]

dudak nemlendiricisi dudak kurutur mu?

ne zaman bu tarz bir sey sursem bir sure dudaklarim catliyor, soyuluyor. en son blistex surdum, gene ayni sey. alerji falan olabilir mi?




 
Benim 2 yıldır dudaklarım dediğiniz şekilde idi. Blistex, Nivea, Hametan, Bepanthol sürdüm ve dudağım yine iyileşmedi. Üst dudağımda daha önce kopardığım yer sürekli şiş gibi duruyordu. Deri yapışmıyor, sonra tekrar soyuluyordu.

En son Terramycin varmış, bunu süreyim bir de bunu deneyeyim dedim ve 2 yıl aradan sonra dudağım düzeldi. Azar azar ama hiç kuru kalmayacak şekilde 4-5 gün sürerseniz iyileşiyor. Sürmeden önce soyulmuş olursa sonuç alırsınız.
  • tahin pekmez yoğurt  (27.09.17 12:35:21) 
soyle ki; normalde soyuluk degil. ama hani renk olsun diye ruj veya nemlendirici surunce basliyor soyulmaya. bir iki gun soyulup normale donuyor.


  • jimicik  (27.09.17 12:39:44) 
Blistex'in yuvarlak kutuda olanı dışında evet.


  • kayranin kedisi  (27.09.17 12:54:22) 
Çare (bkz: decubal)


  • i m cool with that  (27.09.17 13:14:03) 
Ölü deriyi atıyorsundur. Bana da oluyor.


  • manuel mandalina  (27.09.17 13:33:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.