[]

Gizli aşk

Yaşım otuz olmuş. Kendi çapında kişisel gelişimine önem veren, akademik eğitimine devam eden başarılı bir öğrenim hayatı olan hatun kişisiyim. Söz konusu gönül işleri olunca ne yapacağımı bilemiyorum. Belki de reddedilme kaygısı. Gülebilirsiniz belki ya da trollda diyebilirsiniz, bu devirde hala var mı böyle demode fikirler, böyle kezbanlar da deyip yerden yere de vurabilirsiniz fakat birine aşık oldum. Henüz kendisini tanımıyorum. Tek taraflı gelişen bir durum. Aşka dair beylik laflar da etmeyeceğim. Yalnızca fikirlerinizi almak istiyorum.

Şovalyemiz bir antikacı, onu dükkanında gördüm. Yalnız kendiliğinden gelişmediği sürece birini kendime aşık etmek konusunda iyi değilim. Ben hikayenin kahramanına gizli bir hayranı olarak mektup yazmak istiyorum. Kimden geldiği belli olmayan, bir beklenti içerisine girmeden, yalnızca aşka aşık biri gibi. Kim olduğunu, ne olduğunu bilmeden, ne olduğumu söylemeden, sadece öznesi o olan mektuplar.. sorum şu;

Bir er kişi olarak size böyle mektuplar gelse bu durumda ne hissederdiniz?
Bir kadın olarak durumu nasıl değerlendirirsiniz?

Not: lütfen çok dövmeden yorum yapın.

 
Bunu anonim olarak yapmak çok saçma ve bence yanlış. Gidin açık açık verin mektuplaır. Ya da bahsedin mektubunuzda kim olduğunuzdan.

Anonim olarak yapmadığınız sürece bence gayet güzel bir davranış.
  • sen git ben geliyorum  (27.09.17 00:48:48) 
Sonsuza kadar anonim kalacak değil elbette. Bu kadar aceleci olmamalı. Onun da zamanı gelir.


  • expressive  (27.09.17 00:57:19) 
Bu sürecin seni süründürme ihtimali var. Çok benzeri arkadaşımın başına geldi, 3 senedir herhangi bir dönüş alamadan, mesajlarının ve mektuplarının okunup okunmadığını dahi bilemeden mecnuna bağladı.

Özetle hislerini yazma, hatta yazarak da ilerleme; reelden randevu al, yüzyüze konuş çok ister haldeysen. Bana sorarsan da, hiç tanımadığım bir insan bana böyle güçlü hislerle gelmesi en hafifinden beni korkuturdu, iyi şeyler düşünmezdim ruh hali hakkında.
  • manuel mandalina  (27.09.17 00:58:46) 
Biri bana böyle mektup gönderse ya o sıralar benden hoşlandığını belli eden birinden geliyor ya da eskilerden birinin yüzü yok da yoklama çekiyor sanırdım.

Bir ihtimal de bizim pijler benimle kafa buluyor herhalde derdim.

Sonuç olarak anonim olayı gereksiz. Varsa cesaretin git dükkana konuşmayı pek beceremiyorum deyip mektubu bırakmak.
  • eeb  (27.09.17 01:14:54) 
Bence sen bunu yaparsan anonim olacağın için onun tepkilerini göremeyeceksin, kendi kendine heveslenip onu yükseklere bi yere çıkarcaksın gözünde, sonra belki de aslında o sandığın kadar sana uygun biri çıkmayacak ve üzüleceksin. Evet çok karamsar bi yaklaşım oldu ama tehlikeli bence, ben olsam yapmazdım bunu.


  • turuncu tonlarda  (27.09.17 01:39:35) 
bana mektup yazan başkasına da yazmış der, geçerdim.

gerek yok böyle şeylere. unut gitsin.
  • secrexv2  (27.09.17 01:53:07) 
Hayır kesinlikle bunu yapma. Romantik komedide yaşamıyoruz. Böyle bir durum anında soğutur adamı. Dükkanına 2-3 haftada bir git. Ufak tefek ıvır zıvırlar al. Bu sırada onunla konuş ve gülümse. Konuşurken durman gerekenden yarım adım daha yakın dur. Espri yaparsa gül. Gözlerini ayırma. Ama ortamdaki antikalara bakarken, yani konuşmuyorken de göz ucuyle nerde acaba diye kesme. 2-3 defa gidiş geliş ve bu söylediklerimi yapman sonrasında adam hala ilgi göstermiyorsa unut. Çünkü, ya seni beğenmemiştir, ya ilişkisi vardır ya da erkeklerin %80'i gibi adım atmaya utanan iradesizlerdendir. Unut gitsin. En yalın haliyle erkek gözüyle gerçekler bunlardır.


  • twelfth  (27.09.17 10:04:16) 
boşlukta olduğunuz için aşık olduğunuzu düşünüyorsunuz muhtemelen. demode ve kezban değilsiniz ama o aşk ve ilişkiyi yaşama halini özlemişsiniz sanki. kendinizde yazmışsınız zaten, aşka aşık biri gibi diye. 30'lu yaşlarda birinin "hiç" tanımadığı birine aşk duygusu geliştirebilmesi bence hiç gerçekçi değil. hatta imkansız zira yaş ilerledikçe daha seçici oluyor insan, ne istediğini/beklentilerini bildiği için tanımaya çalışıyor ilk hoşlantı sonrası. mektup yazma isteğiniz falan hep o ilişkiye başlama heyecanını/romantizmini falan yeniden yaşama isteği/ihtiyacınızdan.


  • Phoebe  (27.09.17 10:32:36) 
Biz niye tik almadık acaba bi açar mısın pls?
Soruya cevap: platoniğime bu müthiş fikri uygulamamak için kendimi zor tutuyorum.

  • manuel mandalina  (27.09.17 13:38:59) 
er kişisiyim: sana yakıştıramadım abla :)


  • regardless of what they say  (27.09.17 13:40:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.