[]

Yurtdışına çıkmamış biri

Daha önce yurt dışı deneyimim olmadı,okul bitince 2018'de gitmek istiyorum.Berlinde yasayan arkadasım var,o cagırıyor. Almanyayı da merak ediyorum baya. Bu cepte. O da Prag'ı merak ediyormuş, geldiğinde Prag'a da geçeriz dedi. Hazır gitmişken bir yere daha gideyim diyorum Avrupa'da. Sizce neresi olabilir?Almanyaya yakın bi yer olsa daha iyi olur.Viyana nasıl mesela? Uzun uzun şehirde yürümeyi ve müze gezmeyi seven biri için neresi uygun olur? Öyle bi yer olsun ki adamlar nasıl bi şehir oluşturmuş,harika filan diyeyim.:)




 
Almanya tam ortada her yer olur. Yazdıklarına bakılırsa Viyana güzel seçenek. İlk defa avrupaya gidiyorsan zaten "must"ları görmen lazım en başta.. Sen bunlara ek olarak Amsterdam, Paris ve Viyana ekle. İlk defa çıkıyor olmasan başka şeyler yazardım.


  • AlsterWasser  (27.09.17 00:46:37 ~ 00:47:56) 
Viyana guzel bir secim. Ulasim da kolay bu uc sehir arasinda :)


  • kuehles blondes  (27.09.17 00:48:00) 
almanya ve devamında prag çok iyi bir başlangıç olur. diğer arkadaşların da yazdığı gibi viyana doğru bir seçim olur ardından. ilgi çekici bolca yere sahiptir.


  • ada meltemi  (27.09.17 00:51:20) 
Budapeşte


  • a darkness coming  (27.09.17 01:39:20) 
İtalya olabilir. Şatolarını merak ediyorum


  • filipis  (27.09.17 02:41:44) 
Viyana'ya kadar inersen Budapeşte'yi görmeden dönme. Viyana'da çok iyi müzeler var.


  • merhum  (27.09.17 09:03:54) 
genelde berlinden baslayarak en cok begenilen rota berlin-prag-viena-budapeste. berline genelde turkiyeden ucak biletleri gayet uygun oluyor. bu sehirler arasinda da otobus ve tren gibi uygun fiyatli rahat secenekler var. Muze gezmek, sehirde yurumek icin cok guzel sehirler, hepsi birbirinden guzel diyebilirim. En guzel gezilecek zamanlar da mayis-eylul arasi, kisin biraz soguk.

Bunun disinda avrupada gezilecek en guzel rotalardan biri italya venedikten baslayarak, toskana bolgesi, fransa marsilyaya ve ispanya barcelona.
  • emrahday  (27.09.17 10:52:27 ~ 10:54:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.