[]

Yeni kıyafet edinmem lazım

Merhaba geçen sene üniversiteden mezun oldum bir yıldır çalışıyorum ama zaten kıyafet serbestliği olduğu için hala üniversiteli gibi geziyorum yırtık ya da skinny kotlar salaş tişörtler ya da mini elbiseler şeklinde. Aslında normal geçinip gidiyordum hatta günlük hayatta giydiklerime genelde övgü alırım ama bugün bir gerçekle yüzleştim benim hiç ciddi bir kıyafetim yok. yarın işte özel bir gün hem şık ve özenli hem de sade giyinmeliyim, aslında elbise giysem çok uygun ama böyle bir ortamı kaldıracak bir tane bile elbisem yok :( 10 tane falan yazlık elbisem var hepsi kısa ya da işte omuzları açık falan. Artık yarın bir şekilde kot olmayan bir pantolon üzerine basic kolsuz bluz giyerek atlatıcam ama ben artık böyle parçalar edinmek istiyorum. Sorun şu ki öyle kıyafetler konusunda hiç zevkim yok. Hani çok ciddi de değil atıyorum kumaş etek ya da kumaş pantolon falan değil. Smart casual diyebileceğimiz şekilde kıyafetlerim olsun istiyorum.
Nerden başlayayım ilk olarak neler edineyim nereye bakayım kurtarın beni kızlar!



 
eğer orta karar bir bütçeniz varsa HM'in business kısmına bakabilirsiniz. Stradivarius ve Bershka'nın da business kısımlarında çok güzel ceketler falan olabiliyor. O ceketleri nispeten spor skinny pantolonlarla birlikte giyebilirsiniz.

Bu tarz giyinmelerde aslında bazı standart noktalar var. Mesela kesinlikle bir adet "little black dress" denen, eteği çok kısa/uzun olmayan, belki kolsuz (ama tercihen askılı olmayan) bir siyah elbise edinin. Önemli günlerde onu giyersiniz.
Cigarette pantolon denen pantolonlar var. Onlardan bir tane siyah olmakla birlikte, beğendiğiniz bir kaç renk edinin. Eğer kilo sorununuz yoksa çok güzel görünürler.
Güzel, kaliteli, biraz dökümlü beyaz bir bluz edinin mesela.
Çok dar olmayan ama 90ların öğretmen eteği gibi boru gibi de olmayan bir tane mini etek.
Bildiğimiz kumaş pantolonlarda ise üstünüze oturanı bulmanız önemli, marka falan değil de.
Bütün bunları mağazalarda denerken çok çabuk kırışıyor mu ona bakın, kırışmayan ve toz tutmayan kumaşları tercih edin.

Bu söylediğim her şeyi gayet uygun bir bütçeyle toparlayabilirsiniz. İpekyol, Network, Massimo Dutti diğer başka alternatifler.
  • sopiro  (26.09.17 22:17:54) 
İpekyol ve Twist'in çok güzel pantolonları var dikişli önü ama tayt gibi ama kurumsal, çok rahatlar. Bütçenize birkaç tane aynı anda almak zor gelecekse bir indirimde denk getirip almanızı öneririm, ya da outletlerde daha uygun. Kalem etek vs. için Trendyolun kendi serilerine bakabilirsiniz esnek ve rahat onlar da, fiyatlar da uygun.

Bir de Cos'u öneririm, h&m grubunun bir üst seviyesi, indirimlerde hm fiyatı ve de aşırı rahat, işe de hep sizin gibi giyinmiş biri olarak hayatımı kurtarmıştı, sıfır kokoşluk, modern ve aşırı rahat, bambu içerikliler de doğru düzgün ütü bile istemiyor gömleklerde.

Son olarak Beymen Club'dan aldığım her şeyi 7 senedir ilk günkü gibi giyiyorum hala her indirimlerini kovalarım.

Ayakkabı için de özellikle nine west, aldo ve enzo angiolini çok topuklu olmayan ya da hiç topuklu olmayan şık ayakkabılar yapıyor.
  • kullanıcıadımbuolsun  (26.09.17 23:12:15) 
Kotonda çok hoş gömlekler ve kumaş pantolonlar bulabilirsiniz. Defactonun gömlekleri de uygun ve iyidir


  • mutlusismankedi2015  (27.09.17 12:52:47) 
Çok aşırı klasik görünmeden bazı anahtar parçaları çok farklı kombinleyebilirsiniz.
Havuç pantolonlar, cigarette pantolonlar ,beyaz gömlek, balıkçı yaka kazak ve trikolar baya kurtarıcı oluyor.
Bir iki örnek ekliyorum.Hemen her markada bulunabilecek parçalar zaten.
i.pinimg.com
i.pinimg.com
i.pinimg.com
i.pinimg.com
i.pinimg.com

Şunu aldım geçen gün twist'ten, baya kullanışlı.
www.twist.com.tr
i.pinimg.com

Bunların dışında shift dress dedikleri bol elbiseler her vücut tipine uygun,bir dolu farklı şekilde giyebileceğiniz elbiseler.Yazlık olanları içine boğazlı kazakla kış için uygun hale de getirebilirsiniz.

i.pinimg.com
i.pinimg.com
www.trendyol.com
  • demoniclewinsky  (27.09.17 13:21:41) 
Önerilenler dışında ben Yargıcı'yı beğeniyorum bir de. Trendyol'da da şu an var, onlinedan bakıp en azından hangi parçaları birlikte kullanmışlar onları görebilirsin. Sonrasında kendine yakışacağını düşündüğün kombinler aklında kalır zaten, bunu giyerim bunu giymem der mantıklı gelenleri alırsın.

ben olsam bu tarz kıyafetlerle başlardım;
trendyol.cubecdn.net
trendyol.cubecdn.net

pantolon dışında bir de bunlar gibi elbiseler olur bence;
trendyol.cubecdn.net

shop.mango.com
  • yaraticinick  (27.09.17 17:25:03 ~ 17:26:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.