[]

Transatlantik Uçuşlar

Sabah Kolombiya'ya uçak bileti baktım ekimin ikinci haftası için ve çılgın fiyatlar çıktı. Böyle uzun süreli, uzak yerlere uçuşlarda; özellikle Kolombiya'ya bilet için en hesaplı vakitler nedir? Yoksa çok da farkeden bir durum yok mu?

THY - İstanbul>Bogota - ~170000 TL
Avianca - İstanbul>LHT>Bogota>Cartagena - 3340 TL (€815)
WTF???

edit: THY'nin bir sıfırı fazla olmuş. Doğrusu "on yedi bin" olacak.

 
edreams.com diye bir site var bazen daha ucuza bilet bulunabiliyor. Bir bak istersen.


  • luna est domina severa  (26.09.17 22:14:23) 
hesaplı ve thy iki zıt kelime, pahalı uçuşlar için avrupa çıkışlı bakıp daha sonra kalkış yerine istanbuldan ulaşmak çok daha uyguna gelir. bunun yanında bir de bazı asya havayolları avrupadan çok uygun uçuşlar sağlıyor zaman zaman bunları takip edip avrupadan uygun bir asya şehrine geçip oradan aktarma yapmak da baya uyguna gelir.


  • zebragibi  (26.09.17 22:44:25) 
Ekim dedigin 2-3 hft sonra, genel olarak pahali olan bilet gorece son dk oldugu daha pahali olur zaten ama 170bin tllik ucak bileti olacagini hic sanmiyorum valla.

Bir de 815€ mu pahali geldi anlamadim, bence normal aslinda?
  • kuehles blondes  (26.09.17 23:25:30) 
2 hafta sonrası için 800 euro neredeyse bedava.


  • isott  (27.09.17 01:32:12) 
Yok €815 pahalı gelmedi ikisi arasındaki farkı göstermek için koydum. Ek olarak da bu fiyatın altına düşülebilir mi diye merak ediyorum.


  • heritage  (27.09.17 19:51:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.