[]

şu sıralar ne okuyorsunuz,neler tavsiye ediyorsunuz?

bir süredir çalışmıyorum, kütüphanemde alıp okuyamadığım kitaplarımı bitirmeme vesile oldu bu süreç. dün cogito'nun yaz sayısını aldım iyi gidiyor. siz neler okuyorsunuz,sonrası için tavsiyelerinizi alayım.




 
sapiens
oblomov
tol-har-bazuka
oğullar ve rencide ruhlar
yaşar kemal ince memed ve bir ada hikayesi serileri
ursula le guin mülksüzler, yerdeniz serisi
muhteşem gatsby
sinek tanrısı
parfümün dansı

okumakdıklarınız varsa her biri gayet sürükleyici, güzel kitaplardır.
  • dahili meddah  (26.09.17 20:54:51) 
Ben uzunca bir süredir roman falan okuyamıyordum. Sarmıyordu hiç. O yüzden hep psikoloji, bilim, sosyoloji içerikli şeyler okudum.

En son Danny Wallace - I Can't Believe You Just Said That okudum. İnsanlar neden kaba davranır hakkında.
Ondan önce Selfish, Shallow, and Self Absorbed diye bir kitap okudum Meghan Daum'dan. Neden çocuk sahibi olmadıkları hakkında yazmışlar insanlar.
Going Solo diye bir kitap okudum, insanlar neden yalnız yaşar içerikli.
Ondan önce "F*ck Feelings" diye bir kitap okudum, Harvard'lı bir psikiyatr neden çok da duygusal meselelere takılmamalıyız hakkından yazmış.
Sue Grafton'ın alfabe serisinden bir şeyler okuyorum arada vakit olursa.
Bunları son üç haftada okudum, o yüzden "şu sıralar" cevabı olarak verdim.

Şimdi sevdiğim bir yazar yeni bir gerilim romanı yazmış, onu okuyorum. Arada da Skeptic dergisindeki makalelere bakıyorum.
  • sopiro  (26.09.17 20:55:56 ~ 20:56:24) 
(git: www.idefix.com)

(git: www.idefix.com)

(git: www.idefix.com)

(git: www.idefix.com)

en son bunlar. önümüzdeki günlerde okumayı düşündüğüm ise bu:
(git: www.idefix.com)

çok güzel yorumlar var hakkında. ilginç bir şeye benziyor. yukardakilerden öncelikle ilk gönderdiğimi tavsiye ederim. epey güzeldi.
  • belirsiz biri  (26.09.17 21:08:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.