[]

Doktorlarda dermatologları gerçek doktor olarak görmeme olayı var mı?

Genelde amerikan dizilerinde dalga konusu oluyor bu Dermatologlar, bunun sebebi ne?




 
Sonu -log ile biten unvanlarda oluyor bu. Örneğin adam ornitolog (kuş bilimci), 100 tane kuş türünün anatomisini, fizyolojisini biliyor ama bir doktora göre bu adam da tırt. Dermatoloji de genellikle kozmetik ürünleri ile ilgili olarak reklamlarda karşımıza çıktığı için insanların gözünde "Dermatologlar şu cilt kremlerini test eden elemanlar değil mi?" gibi bir algıya sahip olabilir ama aslında çok önemli bir bilim dermatoloji.


  • dissendium  (26.09.17 20:15:05 ~ 20:15:32) 
sektör içerisinde bir geyik, çok üzerinde durulacak bir olay değil. tus'ta dereceye girenler cildiye yazıyor artık.


  • nrmnm  (26.09.17 20:25:59) 
ben geçenlerde dermotologa gittim, yazdığı hiçbir ''ilaç''ı devlet ödemiyormuş. dedim demek ki o kadar da elem bir rahatsızlığım yok benim. ya da devlet için vazgeçilmez değilim -ki öyle olduğumu zannetmiyorum(yani vazgeçilir olduğumu sanmıyorum)

işbu yüzden mesele biraz da estetik kaygısına kaydığı için olabilir.
  • mete kudur  (26.09.17 20:29:26) 
ömür boyu "yatmak" için seçilen bölümün doktoru, diğerleri gibi günde 100den fazla kaç hasta bakıyor belli değil. İyi yatış ha.


  • christopher nolan  (26.09.17 22:10:34) 
Küçük görülüyorlar evet. "Topu topu 2-3 kremleri var" "kuruysa nemlendir, nemliyse kurut yaptıkları bu" gibi laflar ediliyor. günümüzde de yüksek puan yapıp rahat doktorluk geçirmek isteyenler tercih ediyor.


  • bass solo take one  (26.09.17 22:24:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.