[]

31 bağımlısı ergen oldum (yardım)

Ya her gün çekiyorum neredeyse çekmeyim biraz bekleyeyim diyorum en ufak uyarıcıda kasıklarım falan ağrıyor mezi geliyor mecbur çekiyorum. Artık bıktım ya sırf düzelir belki diye sevgili arıyorum. Millet kaldırmak için uğraşır benim derdime bak spor falan yapsam azalır belki de onu da yapasım gelmiyor. En fazla yürüyorum o da kesmiyor. Yok mu bi yöntem ilaç falan. Ne yapıcam.




 
kes kurtul


  • eeb  (26.09.17 18:14:40) 
Kız arkadaş edin yoksa tuglayla vur kendine gelsin..


  • redeath  (26.09.17 18:18:13) 
@AlsterWasser o bana göre değil bekleyince meninin kıvamı iğrenç oluyor. O yüzden uzun süre beklemiyorum yapmadan. Ama her gün de olmasın diyorum.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (26.09.17 18:18:42) 
@qazedcsrfvtyhngujmkol, abi meninin kıvamına takman gerçekten enterasan.
napiyon yemeklere mi katıyon.

cevap: kişisel tecrübem ilgilenecek başka bir şey bulacaksın ya da yalnız kalmamaya uğraşacaksın. etrafında insan olunca haliyle yapamazsın diye umuyorum.
  • ilkot  (26.09.17 18:36:40) 
"neredeyse çekmeyim biraz bekleyeyim diyorum en ufak uyarıcıda kasıklarım falan ağrıyor mezi geliyor mecbur çekiyorum."

buradaki "mezi" nedir? meni mi? eğer bir iki gün çekmeyince meni geliyorsa doğru doktora koşuyorsun. o gelen şeyin meni olmadığına neredeyse eminim çünkü.
  • sen git ben geliyorum  (26.09.17 19:47:38) 
mastürbasyon bağımlılığından kurtulma rehberi" diye bir ekşi yazarının yazısı var okuyablirsin.


  • güneyli çocuk  (26.09.17 19:53:30) 
kafanı dağıtman lazım dayı. çok yalnız kaldığında, yapacak bi şey bulamadığında osbire verirsin kendini. senin doktora osbirden dolayı değil, beynini yiyip bitiren psikolojik durumların için gitmen gerekiyor. sana 500 kişi en az 5 bin kere söyledi git diye. ısrarla kendini eve kapatıp sorunlarına duyuruda çözüm aramaya çalışıyosun. biraz daha aktif bir hayatın olursa, aklında otuzbir dışında düşünebileceğin şeyler olursa her şey yoluna girer. cinsel hayatı olmayan birinin osbire davranmasında sıkıntı yok. millet niye "nofap" diye kasıyor onu da anlayabilmiş değilim. sevişemiyosan arada yap işte nedir amk amaç, abazan abazan gezince daha mı iyi oluyor anlamadım ki.

ayrıca "millet kaldırmak için uğraşır benim derdime bak" kısmında fena cringe eyledim. bunu yazarken ne düşündün, "oooo adamın ziki inmiyor deli sevişir bu" diyen duyuru kızlarının mesaj kutunu patlatacağını falan mı? kimse kaldırmakla uğraşmıyo valla, hepimiz aslan gibi çocuklarız, hatta aramızda sevişenler bile varmış.
  • der meister  (26.09.17 20:13:38 ~ 20:14:40) 
der meister+1 olmakla beraber hiperseksüelite psikiyatrik ve psikolojik sorunların belirtisidir, yani cok acaip s.kici olabilirsin ama ağzından salyalar akarken bu bir işe yaramaz.

o açıdan bir doktora görün.
  • binder dandet  (26.09.17 20:20:06) 
Masturbasyon bağımlılığı büyük sorun erkekler için özellikle. Hatta son jenerasyonlarda daha arttı diye biliyorum. Hatta cinsellikle ilgili en fazla bilgiye ve olanağa sahip olup bunu en az yaşayan dolayısıyla deli gibi asılan bir nesil var karşımızda. uzun vadeli etkileri de oldukça olumsuz. Masturbasyon sağlıklı cinsel hayatın bir parçası olsa da ölçüsüz ve her gün yapman zararlı. Detaylarını araştırabilirsin. Kendine öncelikle bir süre belirle. 1 hafta diyelim. 1 haftanın sonunda çok fena asılacağını düşünerek dokunmamaya çalış. Tabi nasıl kısmı sende. Çünkü her bağımlılık gibi kurtulmanın yolu iradeden geçiyor. İçsel olarak kurtulmak isteyip istemediğine karar vermen gerekiyor önce. Yani tabiki istiyorsun ama, çocuk isteği gibi iradesiz mi yoksa 50 kg verip sağlığına kavuşan kadının iradeli isteği mi. 2ncisi gibi ise masturbasyon yapmadığın her günü bir bağımlılıktan intikam aldığın gün olarak kabul etmeye başla. mesguliyet, spor vs. tabiki olumlu şeyler. Bir de bunlara kendine yapılacak işler checklist'i oluşturmayı da ekleyebilirsin. Bu da meşguliyet seviyeni artıracaktır. Son olarak offline sakladığın var ise, tüm pornolarını sil. İlginin odağı megabyte'lar değil, kadın teni ve kokusu olmalı.


  • twelfth  (27.09.17 10:14:03) 
Kendine oral yapmayı dene, spermler boşa gitmemiş olur.


  • Cursed Chico  (14.10.17 16:50:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.