[]

sokak hayvanlarina nasil yardim etmeli

Merhaba,
Sokaktan bir kedi sahiplendim evde bakiyorum ama ayrica ayda cok kucuk bir butce ile (50 TL civari) muhtac hayvanlara yardim yapmak istiyorum. Yanliz kararsiz kaldim yardimi mama kumbarasi gibi hesaplar araciligiyla mama gondererek mi yapmali yoksa yarali hayvanlarin tedavilerine mi gondermeli?
sizce hangisi oncelikli?


 
kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmak epey etkili oluyor kendi dışınızda yardımsever bulmak için.


  • dahili meddah  (26.09.17 19:21:18) 
kimseye para gondermeyin. cok cebe atan serefsiz var. kime guveneceginizi bilemiyorsunuz. bi arastirmaya kalksaniz her hayvansever/dernek digerini kotuleyip hirsizlikla sucluyor. direkt mama yardimi yapin.


  • pide  (26.09.17 19:26:56) 
Yaşadığınız sokaktaki kedilere köpeklere mama veren yoksa 15 kiloluk mito mama alip her gün Bi tabak kapının önüne koyabilirsiniz.


  • hipopotamus  (26.09.17 21:43:24) 
Patifood mama kumbarası çok iyi
Haysev de öyle

  • mutlusismankedi2015  (26.09.17 21:45:46) 
bizim okulda da öğrencilerin topluluğu var, destek oluyoruz ama çoğu zaman yetmiyor, ilgilenirsen eğer.


  • passion rules the game  (26.09.17 21:49:56) 
haykonfed'e bağışta bulunabilirsiniz mesela


  • rakicandir  (26.09.17 21:55:17) 
Bagista bulunmak bir opsiyon, ama mama bagisi olsun.

Diger secenek de; 15'er kiloluk mamalardan alip her gun kapinin onune 1 kap birakmak ya da -manevi tatmini en yuksek olarak- haftada 2-3 kere sokaklarda dolasip mamayi kendin dagitmak.

Bu arada guzel dusunceniz icin de bol bol tebrik ediyorum.
  • piremses  (27.09.17 02:02:48) 
herkese teşekkürler. evimin önünde maalesef hiç hayvan yok, iş yerinin önündekilere de mama veriliyor zaten.
ofiste herkesin görebileceği bir yere küçük bir kumbara koydum, insanlar cebindeki bozukları atsınlar diye, ayda 20 TL civarı da orada birikecek gibi gözüküyor. crazy cat lady muamelesi görsem dahi, işe yarıyor tavsiye ederim :)

sanırım mama bağışında bulunacağım. patifood'un mama kumbarası hoşuma gitti.
  • fog weaver  (27.09.17 11:05:32) 
Mama bağışı ve tedavi masraflarına yardımcı oluyorum ben. Tedavi yardımını veterinerin hesabına göndereceksem yapıyorum sadece, açıklama da yazıyorum. Bence tedavi daha önemli tabii ama güven mevzusu olduğu doğru..

Kumbara da iyi fikirmiş:)
  • peggy  (27.09.17 11:26:51) 
her ay 15-20 kg mama alıp besleme yapın. büyük yardım.
besleme yaparken gözünüze çarpan hasta vs hayvan görürseniz sosyal medya hesabınızdan veya belediye veteriner hizmetlerinden yardım isteyin.
bunlar yeter de artar bile
  • whatyougetiswhatyoudid  (27.09.17 13:38:39) 
Gerçekten en ufak bağışlara bile ihtiyacı olan Umutlu Patiler Derneği(umutlupatiler.com) ya da Çakbipati Derneği(www.cakbipati.org)


  • waztp  (19.10.17 03:54:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.