[]

Romanya radar cezası

Hocam selamlar. Sırbistan'dan kiraladığım araç ile Romanya'ya geldim ve burada polis radar cezası kesti. 100 Euro kadar. Beş gün sonra Sırbistan'a gideceğim. Ödemeden gitmeyi düşünüyorum. Ödemeden geçmeye çalışırsam sınırda almaya çalışırlar mı? Sınırdaki polisler kesilen trafik cezalarını görüp de sorun çıkarır mı?
Teşekkürler.



 
yıllar önce romanya'da kiraladığımız arabayla böyle bi ceza yemiştik. sonra karakol gibi bi yere gittik. burdan alamıyoruz, ülkeden çıkarken ödersiniz gibi bişeyler dediler. biz bişey ödemeden gittik sonra. ama yanılmıyosam daha sonra aracı kiraladığımız yer karttan çekmişti o parayı.


  • tepedeki psychedelic adam  (25.09.17 18:21:20) 
Size ceza tebliğ edildi de mi odemeden çıktınız? O zaman girişte istemeleri daha buyuk ihtimal.
Tebliğ edilmediyse arkadaşon ingilterede kiralık arabayla yediği park cezası daha sonra turkiyedeki ev adresine gelmiş.

  • halanne  (25.09.17 18:36:00) 
bana amerika da kestiler park cezası online ödedim.
Ödemez isen kiralama şirketi işlem parasını da ekleyip öyle kesiyorlar dediler burada.
Çıkışta istemezler belli bir ödeme süresi vardır mutlaka.
Pasaportunuza işlemiş olabilir yada kiralama şirketi kredi kartınızdan çekecektir.
  • basond  (25.09.17 19:05:11) 
kiralama şirketi provizyonu bir süre tutar. ceza kendilerine geldiğinde oradan keserler. mümkünse elden ödemeyin bence. oraların dijital sistemleri çok güvenilir olmayabilir. kiralama şirketine de cezayı gönderirlerse oradan da keserler belki kartınızdan sonra uğraş ki iade alasın.


  • acan99670  (25.09.17 19:58:08) 
Değerli yorumlarınız içim çok teşekkürler. Polis arabayı durdurup kesti bize de bir kopyasını verdi cezanın. İlk üçgğnde ödersek 90 Euro yoksa iki katı olur gibi birşey söyledi.


  • kafkas sahini  (25.09.17 23:20:50) 
odemezseniz turkiyedeki adresinize kadar tebligat gonderip talep edeceklerdir illaki karsiniza cikacak erken odeyip indirimden faydalanmak en makul cozum


  • hacilaklak  (26.09.17 01:23:20) 
araç kiralarken verdiğiniz kredi kartından o cezayı tahsil edecekler.


  • piotr  (26.09.17 10:10:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.