[]

Ankaralılar - Tiyatro

Merhabalar,
Bıktınız artık benden ama şu gidiş dönüş işimi halledene kadar rahatsız edeceğim sizleri.

Hazır gitmişken tiyatroya da gideyim diyorum malum Ankara'nın oyunları da oyuncuları da çok övülür.

Peki bu sezonda yer alan oyunlar arasında önerebileceğiniz oyunlar neler?

Ben opera sahnesindeki Carmen Operası'na gidecektim lakin kaldırmışlar programdan gidiş tarihimi bile ona göre ayarlamıştım, çok gerildim sabah sabah.

O iptal olunca tiyatroya ayıracağım akşam sayısı da iki olmuş oldu.

Önceden programı oldukça ileri tarihe kadar yayınlarlardı ama anladığım kadarıyla şu an bilet satışa başladığı gün görünüyor programda.

Haliyle o günlerde oynanacak oyunları göremiyorum.

Bana izleyip beğendiğiniz oyunları söylerseniz programda gördüğümde ona göre seçim yapabilirim.

Benim geçen yılki konuşmalardan aklımda kalan Rumuz Goncagül'ün beğenilen bir oyun olduğu.
O var aklımda bir yandan da şimdiye kadar eklenen oyunları araştırıyorum.


Teşekkürler.

 
woyzeck Bursa'dan Ankara'ya gitmişti devlet tiyatrosu oyuncularıyla 1-2 ay önce. oynuyorsa hala, gidilebilir. çok ağır ve sarsıcı oyundur, böylesi her zaman denk gelmez.


  • onemoremile  (25.09.17 17:31:34 ~ 17:32:38) 
Mutlak izlemen gerekliler:
Kontrabas.(olcay kavuzlu etkisi)
Gronholm metodu.(sezonun en iyilerinden)
Yeraltindan notlar.(harikulade oyun dusunceler içinde yüzdüm)
Satranç. (Bilet bulmak felaket zor oda tiyatrosu zaten)

Ikinci katil, osmancık bu sezon yeni. Izleyince güncellerim. Israrla takip etmeme rağmen "ikinci katil"e sabah 10u 10 gece biketler açılır açılmaz baksam da yer bulamadım iki defa. Ama osmancik'i 10 gün sonra izleyeceğim. Anna karenina ve şempanzeler beklediğim oyunlar izlemek lazım.
"Gayrıresmi hurrem": oyunculuklar iyi fakat çok beğendim mi eh işte. "Nihayet bitti"yi izlemedim. Rumuz goncagül iyidir. "Baş belası": vasat.

Edit: opera ve balede modern danslar ve zorba vardi, zorba'ya bilet bulmak zor. Modern danslari da izleyeceğim.

Ayrica genel programda yine 14 günlük program görünür. 13 gun evvelinden de sat 10da açılır bilet satışına. Fakat daha ileri tarihli oyunlar için devlet tiyatrolarının sayfasinda oyunlar tikla altinsa takvim var her oyunun altında, orada cok daha ileri hangi tarihlerde sahnelenecegini göreceksin. Mesela:
www.devtiyatro.gov.tr
Yeraltindan notlar.

Tabii her oyun icin belirli değil tarihler.
  • karacigerim vur kadehlere  (25.09.17 19:22:59 ~ 19:32:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.