[]

11 eylül saldırılarında 3 bin kişi nerede öldü?

son zamanlarda bu soru kafama takılıyor. olayda kaç kişinin nerede hayatını kaybettiği ile ilgili yazılı,sözlü bir bilgi elde edemedim.

resmi açıklamada üç bin kişinin öldüğü açıklandı. kuleler çarpmadan 100 ve 125 dakika sonra yıkılıyor. bu sürede binaların tahliye edilmiş olması gerekmez mi? uçaklar binaların neredeyse en tepesine çarpıyor. bu esnada ölenler ve üst kattakilerin kurtulması imkansız ama ya alt kattakiler?

bu olayda bu kadar çok hayatını kaybeden insan olmasının sebebi nedir biliyor musunuz?

 
çarptığı katlar, iptal olan asansörler, merdivenler, üst katlardaki insanlar vb. dışarı çıkamadı. o kadar katta 3 bin kişinin çalışması normal bir rakam gibi geliyor bana.


  • captainobvious  (25.09.17 16:36:12) 
amerika'da öldü.


  • bizansa karsi memleket takimi  (25.09.17 16:38:55) 
Binanın yangın merdivenlerinin olası bir saldırıya hazır olmadığı açıklanmıştı. Bina tahliye edilemediği için atlayan insanlar oldu vs vs.


  • lcha  (25.09.17 16:40:52) 
insanlara binanın güvenli olduğu ve binayı terketmemeleri (veya yavaş hareket etmeleri ) söylenmiş.
hatta uyarıları dinlemeyip fırlayan bazı türklerin kurtulduğu söyleniyordu.

  • herhaltibiliyoring  (25.09.17 16:48:08 ~ 16:50:19) 
1600 kisi ilk carpilan kulede, 900 kisi ikinci kulede, 125 kisi Pentagon'da olmus. Kacirilan 4 ucakta da, 92, 65, 44 ve 64 kisi olmus. Kulelerdeki sayilar tahmini, kesin bir sayi vermek mumkun degilmis. Ben bunlari aviation safety network'te okudum.

aviation-safety.net
  • feedback  (25.09.17 17:34:51 ~ 17:37:12) 
11 Eylül yalan, bkz: september clues


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (25.09.17 20:24:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.