[]

Alienware Ram

Merhabalar. aşağıdaki linkdeki alienware laptop'u aldım. 8 GB ram var, 16'ya yükseltmek istiyorum. ek slot olduğu için 8 GB'lık ram alacağım. ancak, amazon'da laptopu alan kullanıcıların aldığı ram 260 pin'li (onun da linki ekli). türkiye'de bu pin sayısında 2400 mhz DDR4 ram bulamadım ben. pin sayısı çok önemli mi? nasıl bir çözüm önerirsiniz..
Laptop:www.amazon.com

Kullanıcıların beraber aldığı ram: www.amazon.com

ek olarak linkdeki ramin türkiye'ye gönderimi var ama ben hemen buradan almak istiyorum ve onun da uygun ram olduğundan emin değilim.

 
  • passion rules the game  (25.09.17 12:48:50) 
en önemli şey pin sayısı, çalışmaz uymazsa. pin uysun yeter ki, hız uymasa da çalışır ekstra bir kısıtlama yoksa.
ya tek tek araştıracaksın ki uzun sürer ya da müşteri hizmetlerine mail atacaksın. bu tip firmalar bu tip destekleri verir, rica et, uyumlu ram listesi varsa gönderir misiniz diye, bişey kaybetmezsin. tabii ellerinde liste yoksa sırf senin için yaparlar mı bilemiyorum.

bilendenal.com
başka seçenek; bu siteye mail at ya da başka türlü ulaş, derdini anlat, ellerinde yoksa bile yardımcı olurlar, ne araman gerektiğini söylerler.
  • Bruce  (25.09.17 12:50:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.