[]

HP teknik servis sorusu

Elimizde 1 adet, 5 yıllık (garanti ölmüş) HP 520 all-in-one var, kocaman bir bilgisayar.
bilmeyenlere: bu alet 10 kilo filan
HPnin kendi tamir olayı şöyleymiş: 100 TL hata tespit bedeli yatırıyorsun. kutuya koyup kargoya verip istanbula yolluyorsun, bakıyorlar, sorun şu diyorlar. gerisine bakıyoruz. ekşide baktım son dönem yorumlar korkunç...
arıza muhtemelen ana kart veya adaptörden bilgisayara giden güçle ilgili bir sıkıntı. hiç açamıyorum bilgisayarı. akşam kapattım sabah açılmadı.
şimdi: ben muğlanın bir beldesindeyim
buraya kargo haftada 1 filan geliyor. buradan göndermek bir dert almak ayrı dert, buralarda bilgisayarcı bulmak ayrı dert.
yine de HPye göndereyim mi? yoksa ailem ankarada orada soruşturup bir bilgisayarcıya Allah büyük emanet edeyim mi, ki onlar alır -verir? ne diyonuz?

 
bence hp ye gönderme , 5 yıllık makinanın yedek parçasını bulundurmuyorsa size makinanın bedelinden daha yüksek bir rakam söylerler, boşu boşuna 100tl ve kargo ücreti vermiş olursunuz yedek parça varsa bile dışarıya göre 3x 4x fazla mesarfa çıkrarılar, besleme ilgili bir sıkıntı olduğundan eminseniz bilgisayarcı olmasa bile bir tv tamircisinide gösterebilirsiniz.


  • Sir Anthony Hopkins  (25.09.17 12:40:22) 
not: başka bir iş için ankaraya zaten gidecektim, orası net olmamış. ama ankarada bildiğim bir yer de yok.


  • niye ama  (25.09.17 12:41:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.