[]

Bu spor ayakkabı fiyatları nedir arkadaş?

Yıllardır (rahat 5 yıl vardır) tek çift spor ayakkabı almış adam değilim. Yıllar önce bir yerden denk geldi 12 çift converse ayakkabı almıştım çeşit çeşit değiştire değiştire onları giyerim sivilde. Bugün dışarıdaydım kendime bir yürüyüş ayakkabısı alayım, az da düzgün bir şey olsun dedim, demez olaydım. 900 liraya spor ayakkabı mı olur, ne yapıyorsunuz siz? Dedim herhalde burası pahalı, bir iki daha marka bilinen mağazaya baktım 400-500'den başlıyor en sade modeller. Kim alıyor bu ayakkabıları da kim veriyor bu paraları? Ayakkabının unvanın başına sıfat niyetine yürüyüş ya da koşu koyunca mı millet abanıyor.




 
  • winston insani  (24.09.17 23:53:26) 
ben spor ayakkabıya 250 liradan fazla vermedim, rahatına düşkün biriyim hem de. hangi markalara baktın bilmiyorum ama skechers'ın 200-300 arasına gayet rahat ayakkabıları oluyor. üst model new balance, nike, asics, adidas da bulursun.

bana göre 300 de pahalı gerçi, fiyatların uçukluğu konusunda hemfikiriz. 1 seneden fazla giymediğim şeye -isterse içinde klima olsun- o parayı vermek israf geliyor.

farkın sebebi sadece kur değil, burada 250 liralık skechers 30-40 dolara amazon'da satılıyor. yürüyüş-koşu ayakkabılarının moda olma durumu var, o yüzden bir yükseltme de söz konusu bence de.
  • Bruce  (25.09.17 00:01:24 ~ 00:14:25) 
Mağazalara bakmayın, dolaşın model beğenin internetten alın. Çok daha indirimli ve sorgusuz iade olanağı da oluyor. Ben ayak probleminden dolayı asics giyiyorum, mağazasında 400-500 olan modeli internetten 190'a aldım. Tabii ünlü sitelerden alışveriş yapın, sportsoul, barçın, yalıspor, sneaksup falan.


  • whoosie  (25.09.17 00:43:49) 
benimki bu mesela mağazalarda genelde 500+ fiyat çekiliyor türkiyede internette 350-400 arası ben amazon.de'den aldım indirimdeyken, €55 verdim. shop.adidas.com.tr

ha ucuza bulamasam türkiyeden 350 liraya da alırdım çünkü değer... ama gidip mağazadan ayakkabı almam.
  • ucan spagetticanavari  (25.09.17 02:06:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.