[]

Bilgisayardan televizyona online film/dizi

yani arkadaş iyi güzel parasını verip izleyelim her şey idiyoruz; digiturk var, netflix var, o var bu var bin tane platform var.

sonra i-origins yazıyorsun hiçbirinde bu film yok.

sonra televizyonun rezil tarayıcısından da oynatamıyorsun, parasını ödesen de izleyemyorsun rahat rahat.


bende macbook var, televziyon samsung.
bana bir cihaz söyleyin; macbooku hdmi'a bağlamakla uğraşmadan direkt tarayıcıdaki videoyu televizyonda oynatayım. apple tv mi bunun tek çözümü? eğer oysa, ben sırf bu işlem için kullanacağım, hangi versionunu almam gerekir?

 
hocam
hdmi bi secenek
apple tv de bir secenek
ama sunu yapamiyor musun
tarayıcıdan i-origins yazınca cikmiyor mu bir şey?
  • kingcyrax  (25.09.17 11:10:47) 
televizyona bağlı tarayıcıdan yazınca tabi ki çıkıyor ama televizyon üzerinden yönetmek zor oluyor. problemli yani onun tarayıcısı.

bir şekilde bilgisayara ait tarayıcıyı televizyona yöneltirsem daha iyi olur.
  • whatdreamsnevercome  (25.09.17 12:18:29) 
en kolay seçenek hdmi uğraşmadan diyorsunuz ama bi kablo takacaksınız televizyona hep orada kalacak. ne zaman laptopu bağlayacaksanız hop diğer ucunu da takacaksınız olay bitecek.


  • argent dawn  (25.09.17 12:30:45) 
yok abi herhangi bir şekilde hdmi istemiyorum.

apple tv o zaman şuanki tek çözüm
  • whatdreamsnevercome  (25.09.17 14:12:55) 
iyi de mesela i origins google movies'de var mesela.


  • beyteper canavari  (25.09.17 15:23:39) 
tvden baska tarayıcı kullanilmiyor mu?
google chrome vs. mutlaka farklı alternatif vardır

  • kingcyrax  (25.09.17 16:01:56) 
Apple TV'ye ucuz alternatif Chromecast.

Eğer telefondaki app, ya da bilgisayardaki browser'da çalışan video player destekliyorsa direkt TV'ye cast edebiliyorsunuz. Bu durumda telefonu, mac'i vs kapatsanız dahi problem olmuyor. Chromecast direkt kaynaktan videoyu izlettiriyor - o yüzden de internet hızın iyiyse donma, takılma vs olmuyor.

Video player desteklemiyorsa Cast Tab diyip Chrome'da açık olan sekmenizi tv'ye yayınlayabiliyorsunuz. Bu durumda Chromecast cihazı sizin macbook browser'ından gelen datayı gösteriyor. Bu da bazen ufak takılmalara sebebiyet verebiliyor.
  • elon  (25.09.17 16:38:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.