[]

Türk Araç Yurtdışı Trafiğine Kaydolabilir mi?

MErhaba

Türk trafiğine kayıtlı Türk plakalı bir araç Belçikadan plaka alabilir mi?

Oradan iş teklifi aldım. oturum ve çalışma iznim olacak.

Saygılar

 
Yani çok özel bir araç değilse sat burada. Aynı paraya orada daha düzgününü alırsın bence.


  • alperz  (24.09.17 20:04:13) 
aynen katiliyorum alperz e, almanyada yasiyorum belcika gibi arabalar uygun orda


  • samiabi19  (24.09.17 20:24:06) 
arabanın çok özel bir anlamı yoksa, ne bileyim klasik bir arabadır, dünyada sayılıdır, manevi değeri vardır tamam diyeceğim de diğer türlü normal diyeceğimiz bir araç için trden araç getirmek mantıklı değil. sat burda çok çok daha iyisini alırsın.


  • nickfury  (24.09.17 20:39:48) 
yani dediğim gibi mümkünse oraya kayıt yapabilirsem yapmak isterim.

ayrıca oldu mu geri dönersem bu sefer gene sıkıntı. bilemedim bir türlü.
  • Mehmet Ersoz  (24.09.17 20:44:08) 
türkiyeden belçikaya araç götürmen çok saçma olur çünkü belçikada araba daha ucuz.

burada düşük fiyata bile satsan aracını, belçikada üst modelini alacak para yaparsın..
  • purple rain  (24.09.17 21:07:18) 
Belcikadan plaka alabilirsin,kendi plakanida kaybetmezsin gecici plaka olur geri dondugunde gecici olani iptal edip kendi plakanla donersin.ama bu da cok gerekli degil yesil sigortani yaptirip turk plakasiyla kullanirsin.ben oyle yapiyorum,sebebide yurtdisinda araliksiz 6 ay kalmamam,oradan alsam 180 gun dolduramadigim icin turkiye ye giris yapamiyorum,kendi arabami yesil sigortayla kullanmaya devam.

Yurtdisinda araba ucuz bu kisim dogru ama bir sigorta gecmisin olmadigi icin en ust seviyeden baslayacaksin o da cuzdan dusmani bir durum.
  • duptıs  (24.09.17 21:58:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.