[]

Baktığınız ürünü almayınca trip atan satış danışmanı

Sadece bende mi oluyor yoksa herkese denk geliyor mu böyleleri? Çok mu samimi davranıyorum bilmiyorum bir ayakkabı deniyorum, bir gömlek falan deniyorum mesela almak zorunda değilim böyle küsüyor, trip atıyor gibi oluyor bazıları.

Sizin de bu tarz şeyleriniz oldu mu?


 
bana hiç denk gelmedi. muhtemelen ciddi alıcı gibi inciğini cinciğini çıkartıp sorular sorup vaktini alıyorsan ondan kızıyordur.


  • Bruce  (24.09.17 17:31:31) 
satın aldığın şeyden komisyn aliyorsa normaldir. bir de özellikle belirli marka ve mallara seni yönlendirip onu almaya zorlayanlar, kendi sattığı diger mallari kötüleyenler var.


  • eriksatie  (24.09.17 17:43:41) 
Bana olmuyor. Samimi bir insan değilim.


  • sopiro  (24.09.17 17:45:17) 
@Bruce alıcı olmasam neden bakayım ki? Tek başıma bakmayı seviyorum zaten ama illa birisi gelip yardımcı olmak istiyor.


  • goodz  (24.09.17 17:52:19) 
Denk gelse bile sallamıyorum. Soğuk bir insanımdır.


  • karacigerim vur kadehlere  (24.09.17 17:59:22) 
Ben de genelde Tolkien gibi yapıyorum ama bazıları "Size şu iyi gider" ya da Şu ürünümüz yeni geldi, onu tanıtalım" diye zorla yapılıyor. Bir kere bir peeling almak istemiştim ve işi bilmediğim için yardıma ihtiyacım vardı, satıcı da bana için de altın tanecikleri olan bir peelingi 10 dakika boyunca tanıttı ve sonra fiyatının şimdki parayla 500 tl olduğunu söyledi. Ben de elimdeki bütçeyi söyledim ve küçük bir bütçe de değildi, atıyorum 150'ye çıkardım ama 500 tl de değildi. Kadın bana "Kahrol fakir" muamelesi yapmıştı ve başka biri gelip ilgilendi. Öyle janjanlı bir yer de değildi ama kadının suratında küfrü gördüm. Normalde "Bakıyorum" derken çok sorun olmuyor da, yapışan biriyse ya da ürünle ilgili bilgi istiyorsam olabiliyor, denk gelebiliyor.


  • aychovsky  (24.09.17 18:02:32) 
@goodz, bakmak var bakmak var. çalışanları sürekli çağırıp "şunun şu bedeni var mı, şu renk alternatifi var mı, daha kısası var mı, dar kalıbı var mı" gibi sorular sorup sonradan almama gibi bir durum oluşuyorsa demek istedim. nasıl alışveriş yaptığını bilmediğim için kızma sebepleri üzerine ihtimal oluşturuyorum sorduğun soruya istinaden.


  • Bruce  (24.09.17 18:12:33) 
Ds damat eskişehir de başıma gelmişti yıllar önce. İndirim çekim vardı kazak beğendim tamam alayım dedim kadına dedim indirim çekim var onun geçerlilik süresi başlamadı dedi bende çekte böyle bi ibare yok almayım o zaman dedim önümden kazağı ani bi hareket sinirle aldı giderken belki küfür de etti. Bence böylelerini sallamamak en iyisi isterse prim alsın umrumda değil benimde bi bütçem var sonuçta.


  • Topalordek  (24.09.17 18:40:23) 
ben artık baktığım her ürüne ''alıcı değilim seni boş yere oyalıyorum'' mesajı verircesine gidiyorum bu yüzden. Hmmm hmm gibi hiç ilgilenmiyormuş gibi dinleyip kendi kafama göre bakıyorum ürünlere, böylece boşa çene yormuyor o da. Alacaksam da alıyorum personel şaşıror filan en azından trip yemiyorum.


  • neferkitty  (24.09.17 18:46:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.