[]

Özgüven eksikligi

Ozguven eksikligi nasil giderilir? Ama ici dolu bir eksiklik gerçekten, hiçbir seyi başaramayan biriyim. İş ilişki arkadaslik aile alanlarinin tamaminda basarisizliklar söz konusuyken ozguven nasil kazanilir? Kazanilmasi sart mıdır?




 
içi doluysa içi doldurmak gerek önce. kişisel gelişim bana hep saçmalık olarak görünse de bu durumda yol gösterebilir. elbet vardır iyi yaptığınız bir şey.


  • ron dennis  (24.09.17 01:47:30) 
vücut yaparak.


  • secrexv2  (24.09.17 01:54:17) 
paxil


  • isimsiz uye  (24.09.17 01:55:27) 
Öz güvenin dolululukla boşlukla ilgisi yok, psikolojik bir olay. Tinercinin teki olup manyak gibi öz güvene de sahip olabilirsin. Bir iki kitap oku bu konu hakkında.


  • i was made for you  (24.09.17 02:04:57 ~ 02:05:18) 
Kucuk hedefler belirleyerek belki. Ya hep ya hic demeden yapabileceginiz seyler secip, kararlilik ve planli bir sekilde onlari uygulayarak ilerlerseniz, yapabildiginizi gormek sizi mutlu edecek ve daha cok gelistirmek icin motivasyon yaratacaktir. Ama baslangicta gercekten kucuk seyler olsun.


  • red g  (24.09.17 02:20:00) 
Şimdi paxil demiş arkadaşın biri ona ithafen sana birşeyler yazmak istedim: aynı dertten müzdarip biri olarak üstüne sosyal fobi ve depresyonla combo yapmışken bu ilacı sadece 4-5ay kullanmıştım. Yaşadığım şeylerin haddi hesabı yok yani onu normal bi kafayla yapamazsın. Tabi ben iyiyim yeaaa diyip yarıda kestim attım ve dibe çöktüm. Önemli olan devamlılık ilaçla bu olacak değil uzunvadeli


  • fıytfıyt  (24.09.17 08:03:14 ~ 10.11.18 19:11:43) 
özgüven senin içinde


  • purple rain  (24.09.17 09:27:55) 
  • pinkpeony  (24.09.17 10:02:46) 
Özgüvenin dolulukla boşlukla ilgisi yok ++

"İçi dolu eksiklik" demeyi bırakman lazım öncelikli olarak.
Hiç bir şeyi başaramıyor değilsin. Bu gerçek değil. Başardığın şeylere bak, göreceksin.
Bazen de herşey ters gider. Hepimiz yaşıyoruz zaman zaman.
Ve bir tiyo: Emek verdiğin, zaman harcadığın konuda gelişirsin, iyi olursun. Ne kadar emek o kadar ilerleme ve başarı.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (24.09.17 10:12:45 ~ 13:25:54) 
Yardim al baska seylerden kis ama mutlaka yardim al sorunun kaynagina in umitsizlige asla kapilma.profesyonel birinden yardim al cozulecek goreceksin.


  • duende  (24.09.17 15:08:30) 
bu konuda çok araştırdım. bir psikiyatristten duymuştum. özgüven eksikliğinin nedeni kişinin kendi hakkındaki olumsuz düşünceleridir demişti. bu düşüncelerin oluşmasına neden olan şeyleri ortadan kaldırınca özgüven gelir. bilişsel davranışçı terapi ve şema terapi'yi araştırmanı öneririm. ayrıca şu kitapları da mutlaka okumalısın. "hayat yeniden keşfedin" "iyi hissetmek"


  • black mamba  (24.09.17 15:21:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.