[]

Hayal kırıklığınız oldu mu?

Hayal kırıklığınız oldu mu hiç ?




 
soru buysa cevabım evet.


  • AlsterWasser  (24.09.17 01:33:59) 
evet.


  • secrexv2  (24.09.17 01:35:04) 
Olmaz mı hiç

Kesin geçeceğim mülakatı geçemediğim ve hayal kırıklığı yaşadığım da oldu,
"Ben istemezsen bitmez" dediğim ve benim de bitmesini istemediğim ilişkimin absürt biçimde bitmesiyle hayal kırıklığı yaşadığım da oldu. Ki kendisi ruh ikizi denen şeye inandırmıştı beni.
Çok yakın arkadaşlarımdan birinin bana ve çevremizdeki insanlara çok buyum yalan söylediğini anladığım ve yine kendime inanmayıp teyit ettirdiğim an da hayal kırıklığı yaşadım. Sonra o insanın inkâr edip, kayıtlara baktırdığımı söylediğimde ise bunu yaptım diye ağza alınmayacak laflarını duyduğumda da yaşadım.

Üniversite bittikten sonra hayatımda bir sürü yaşamışım şimdi bakıyorum da.
  • mojiziku  (24.09.17 01:39:46) 
Oldu.


  • Tears of Devil  (24.09.17 01:42:37) 
1.5-2 yıl önce f1 ile ilgili bir doktora pozisyonuna başvurmuştum irlanda'da. ab vatandaşı değilim diye başvurumu değerlendirememişlerdi bile. o çok koymuştu en son. iyi ki koymuş gerçi şimdi düşününce.


  • ron dennis  (24.09.17 01:50:35) 
nefes alıyo musunuz gibi bi soru olmamış mı yav, kimin hayal kırıklığı yok allaşkına.


  • der meister  (24.09.17 01:52:56) 
Çok.
Sonrasında kalpsiz oldum sanırım böyle daha güzel.

  • ketcapli dondurma  (24.09.17 02:27:29) 
olmaz mı? çoook.

bak şu söz çok güzel: "herkesin bir derdi var. kiminin elması küçük, kiminin ekmeği yok."
  • runagain  (24.09.17 05:14:16) 
e olmayan var mıdır ki? herkesin kesin olmuştur


  • faik abi  (24.09.17 23:02:03) 
Soru mu bu şimdi? Hayatında hiç hayal kırıklığına uğramayan insan var mıdır acaba.


  • i m cool with that  (24.09.17 23:03:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.