[]

Bisiklet beni gıcık etti

Merhaba,

Bisiklete dün akşam çamurluk takacaktım, karanlık olunca yarım bıraktım. Öğlen devam edeyim dedim, nasıl olduysa zincir karışmış. Ve anlayamadığım kadronun sağ tarafına geçmiş. Fotoğraflar aşağıda, disklerin üst kısmında zincir içerde olması gerekmez mi? Karışıklığı çözüp içeri alamadım, zinciri açayım dedim 1 tane farklı parçayı aradım ama yoktu, zincir açma aleti lazımmış galiba bende de o yok.
Çok gıcık oldum nasıl çözerim ben bunu? Vitesin küçük dişlilerini de sökemiyorum o boyutta anahtar yok.

s.amsu.ng


s.amsu.ng

Teşekkürler

 
samsung diye bir fotoğraf sitesi olduğunu sanmıyorum, o linke tıklayacak kimseyi bulamazsın. tıklamayı düşünen varsa da uyarayım; tıklamayın.

buraya ya da hizliresim'e falan yükle fotoğrafları, birileri bakıp cevap verir belki.
  • i drive the hearse  (23.09.17 18:49:42) 
@i drive the hearse, bilmediğin her şeye böyle yaklaşıyorsan üzüldüm senin adına... Bari insanları tıklamayın diye uyarma. Samgung telefonda direkt link paylaşımı özelliği mevcut oradan geliyor bu link.


  • senolll  (23.09.17 19:55:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.