[]

Whatsapp Web stalker acil yardim

merhaba arkadaslar bi gelin hele.

bugun telefon elimde mesajlasirken, bildirimlerin sessiz oldugunu farkettim. tam da o sirada iki saat once aldigim ama okumadigim, okumus gibi gorundugum bir mesaj hakkinda allah allah demek hatta problem olmus gibisinden konusuyordum. neden mesaj sesi gelmiyor diye denemeler yapiyordum.

sonra nasil oldu hatirlamiyorum bu zamazingonun bildirimi acildi bir anda ekranda. whatsapp web su anda aktif diye. hayatimda ilk o anda duydum whatsapp web diye birsey oldugunu. 15 dakika ne oldugunu anlamaya calistim. sitesini falan actim. hemen kapatmak istemedim belki ayrintili bir bilgiye ulasirim diye ama nafile. daha fazla beklemeyip baglantiyi kestim telefondan. ne zamandir bagli oldugumu inanin bilmiyorum.

suan soktayim. elimdeki tek bilgi windows 10 mozilla. nasil olur da gmail boyle durumlarda enlemine boylamina kadar yazip gonderirken whatsapp mozilla demekten ileri gidememis.

bu konuda deneyimi olan, bu bilgisayara ait bilgilere nasil ulasabilecegime dair fikri olan arkadaslarim cevaplarsa cok sevinirim.

 
whatsapp web şöyle çalışıyor. web.whatsapp.com açıyosun bilgisayar tarayıcısından, karekod çıkıyor, telefondaki whatsapp'ın ayarlarından kamerayı açıp bu karekodu okutuyosun. sonra voula! izin vermiş oluyorsun.

yani muhtemelen telefonu kilitsizken yakalayan biri whatsapp web'i açıp karekodu okuttu.

daha fazla bilgi vermemesi ondan heralde. hani güvenlik için değil, hangi oturumların var onu göstermek için o da.
  • supergirl  (23.09.17 17:51:45) 
Yanlis bilmiyorsam whatsapp web icin tlfnla bilgisayarin ayni ağa bagli olmasi lazim. Tlfn internete bagli degilse pcden de acamiyorsun, tlfn sarji az kaldiginda whatsapp web seni uyariyor tlfnu sarj etmen icin ..vs gibi durumlar var.


  • apartman teyzesi  (23.09.17 18:36:04) 
androidde whatsapp web açıkken üstte devamlı bildirim kalıyor. eskiden öyle değildi ama artık öyle. yani önceden açmış olsa bile senin üstte o bildirimi görüyor olman lazımdı.

@pardon. baktım şimdi bende de ekranı indirmeyince görünmüyormuş.

geçmiş olsun. bu durumda biri webden takip ediyormuş seni demek ki. apartman teyzesinin dediği gibi bi olay var mı bilmiyorum ama sanmıyorum. benim bildiğim internet bağlantısı kesilmediği sürece web açık kalır. şu durumda en son bağlantın ne zaman kesildi ya da ne zaman kapattın telefonu. o süreye göre kim yapmış olabilir bi düşün.
  • elorelia  (23.09.17 18:46:43 ~ 19:59:12) 
hocam en ustte bildirim olmuyor bende. sadece bildirim ekranini yukaridan asagiya indirince goruyorum ki bircok bildirimin icinde gozumden kacmis olabilir. bir diger nokta ise internette bircok link gordum bu bildirimden rahatsiz olup kapatma yollari bulanlar. sonradan tekrar aktive oldu diyenler.


  • hickimsenin hicbirseyi  (23.09.17 19:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.