[]

kamasutra özel ders

şaka şaka, bilmek istediğim bunu bilip harbi harbi uygulayan var mı? uçan lotus felan.




 
Tabi ki var. Ama dışarıdan göründüğü gibi de değil. O pozisyonların dışında partnerinizle belli bir zihin durumunda da buluşmanız gerekiyor. Konsantrasyon çok önemli.

Bedenen de yoga yapmaktan, jimnastikten çok da farklı değil.
  • idexo  (23.09.17 19:41:45) 
Çoluk çocukla olmuyor o işler. Yaya yaya geniş zamanlarda denenebilir ama.


  • neymis  (23.09.17 23:51:13) 
bulduk da kamasutrası kaldı :d


  • içe doğru kaslı olan çocuk  (24.09.17 14:16:16) 
öncelikle gerçek kamasutra bu değil
www.pudra.com

gerçek kamasutra bu:
eksisozluk.com
ama cinsel hayatımıza renk katsın diye bakıyorsan bir sakıncası yok.

bunun yanında bir DVD vardı.
50 kamasutra pozisyonunu videolu bir şekilde anlatıyordu.
biz o zamanki kız arkadaşımla buna çalışıp beğendiklerimizi işaretleyip uygulamıştık.

d&r' da varmış linki. 13.49 TL fiyatı.
www.dr.com.tr

bizim birlikte beğendiklerimiz şunlardı:
1,3,6,12,13,17,18,19,20,30,32,40,42,44,46,47,48
aldığım notlar da bunlar bak. sene 2013' müş

1- Misyoner- bel altı yastıkla desteklenebilir.
2- destek konumu - adam oturur. kadın kucağında. erkek dik durur. kadın salınır. geriye doğru. (son yaptığımız senin belini ağrıtan.)
3- tanrıça konumu - erkek koltukta ayaklarını uzatır. yan oturur. kadın adamın kucağına oturur. ayakları ile koltuğun başından destek alır. ellerini arkaya adamın dizine koyarak salınır. ***
4- değirmen konumu - adam tam yatar. kadın üzerine oturur. ellerini arkaya yatağın üzerinde adamın dizine yakın koyar. ayakları adamın omuzlarının yanındadır. sonra yan döner. sonra ters döner. 360 derece devam eder.
5- tavuk konumu - Kadın ve erkek ayakta. Yatağın yanındalar. Kadının sırtı adama dönük. Kadın öne doğru eğilir. Adam arkadan girer.
6- köpek konumu - kadın elleri ve dizleri üzerinde destek alacak şekilde yatakta durur. Erkek arkasındadır. doggie. Kadın elleri altına yastık koyabilir. Adam arkadan girer.
7- geniş aralık konumu - adam yatak tam tam sırt üstü uzanır. Kadın onun üzerine dizleri kıvrık yerleşir. Bir bacağını eşi üzerine kaydırır. Destek almak için kendi sol kolunu geriyeatar.sağ eli ile eşinin sağ elini tutar. Sol ayağı eşinin sağ ayağının altında , sağ ayağı eşinin göğsünün sol tarafındadır.
8- ying-yang konumu . Erkek çömelir. Kadın üzerine oturur. 2 numaradaki gibi. Kadın ayağından destek alır. Adam yatak başı gibi bir yere ara ara oturarak destek alabilir. Almadığı durumlarda zordur.
9- kaplan konumu - Kadın alta yatar. Bacaklarını tamamen açarak dizlerden kırar. Adam kadını üzerine uzanır kollardan destek alır. Bacak omuza
10- üstüste binme konumu - erkek sırtüstü uzanır. Eşi dizleri büker üste oturur. Woman on top. Kadın büyük bir hareker özgürlüğüne sahiptir. Eşini okşar.
11- inek konumu - Kadın dizleri ve elleri üzerinde durur. Ellerinden destek alır. Erkek arkasındadır. dizleri ve elleri üzerindedir. Doggie nin 45 derecelik olanı ve kadın koltuk başından eliyle destek alıyor.
12- kaplumbağa konumu - Misyonerin tersi. Erkek altta. Bacakları açmış. Kadın üstte. Bacakları kapalı. Erkeğin bacaklarının arasında. ***
13- amazon konumu - erkek sandalyede oturuyor. Kadın adamın kucağında yan oturuyor. Başını geriye atıyor. ***
14- çekirge konumu - kadın ve erkek ayakta. Kadın erkeğin ensesine yapışır. Sağ eli ile yatak başından destek alır. Kadın ayaklarını erkeğin etrafına dolar.
15- nilüfer konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Misyoner gibi. Bacaklarını büker. Kıvırır. Nilüfer çiçeği gibi. Erkek dizlerini üzerinde kadını içine girer. Kadın için zor bi pozisyondur.
16- kamış konumu - Erkek dizinin üzerinde durur. Sırtüstü yatan kadını belinden kaldırır. Kadın ayakları ve başından destek alır. Erkek eli ile kadının kalçasını destekler. Kadın için sağlam sırt ve bel kası ister. Zordur.
17- kurbağa konumu - Erkek sırtüstü tam düz uzanır. Bacakları yarı açık. Kadın üzerine uzanır. Ayaklarının iç kısmı adamın ayaklarının üzerinde durur. Zor bir pozisyondur.
18- kaşık konumu - Kadın yan uzanır. Bacaklarını dizlerinden kıvırır. Erkek arkasına geçer. Kaşık.
19- örs konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Kalçası yatağın ucuna gelir. Erkek yatağın yanında ayakta durur. Kadın bacaklarını erkeğin omzuna koyar. ***
20- fil konumu - kadın yüzüstü uzanır. Erkek arkadan girmek için dizleri üzerinde eğilir. Doggie gibi. Kadın kalçalarını yavaşça açar. Kadın bacaklarını açık bırakır. Kalçalarını sıkı tutar. Erkek ollarından destek alır. ***
21- kibar fahişe konumu - erkek ayaktadır. Elleriyle kadının kalçalarını tutar. Kadın yatak başına veya sandalyeye oturur. Ellerini arkaya atar. Destek alır. Erkek dik girer. Masa üstünde de uygulanabilir.
22- ahtapot konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Misyoner gibi. Bacaklarını erkeğin beline dolar. Ayakları erkeği kalçalarındadır. Erkek dizinin üzerindedir.
23- Kadın sırtüstü uzanır. Erkek dizleri üzerinde doğrulmuştur. Kadın ayaklarını erkeğin göğsüne yaslar. Bacak omuza gibi ama bacaklar göğüste. Kadın altına yastık konulabilir.
24- akrep konumu - Erkek sırtüstü uzanır. Kadın onun üzerine dizlerini kırıp sırtüstü uzanır.
25- antilop konumu - Yatağın yanında yerde her iki kişi dizüstünde durur. Erkek kadının arkasındadır. kadın baklarını eşinin bacakları arasında açık tutar. Kalçalarını sıkar.
26- tekerlek konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Erkek üzerinde. Erkeğin sol bacağı kadının sol bacağı üzerindedir. Sağ bacağı aradadır. Erkek devam ederek değirmen gibi döner.
27- meyveli ağaç konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Erkek dizleri üzerinde içine girer. Bacak omuza gibi. Kadının bacaklarından birisi erkeğin göğsünde sağ bacağı ise erkeğin yanında havaya kalkıktır. Kadını zorlayabileceğinden yavaşca yapılmalıdır.
28- denge konumu - Erkek yatağın kenarı veya sandalyeye oturur. Bacakları kapalıdır. Kadın sırtı erkeğe dönük olacak şekilde erkeğin üzerine oturur. Kadın erkeğin dizkapağından destek alabilir.
29- kusursuz uzanma konumu - Erkek sırtüstü uzanır. Kadın boylu boyunca onun üzerinde. Misyoner gibi ama kadın üstte. ***
30- saksağan konumu - Erkek bir sandalyede oturur. Kadın yüzü dönük şekilde erkeğin üzerine oturur. Ayaklarını yanlardan bırakır. Destek alır. Büroda da denenebilir. ***
31- maymun konumu - erkek sırtüstü uzanır. Dizlerini kırar. Kadın sırtını erkeğe döner. Yanlara doğru bacaklarını açarak dizlerini kırıp bacaklarından destek alarak çömelir. Erkeğin ayakları kadının koltuk altlarındadır. Haz alması zordur.
32- kök konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Erkek dizinin üzerindedir. Kadının bacakları adamın omzundadır. Adam kadının kalçalarını eliyle kavrar ve kadını kaldırır. Erkek dik durur. Kadının başının altında yastık vardır. Tembel kadınlar için belinin altına birkaç yastık da yerleştirilebilir.
33- kedi konumu - Erkek misyoner pozisyonunda kadının içine girer. Pozisyonu bozmadan yan dönerler.
34- kurt konumu - kadın ve erkek ayakta durur. Kadın öne eğilir. Erkek arkasında içine girer. Kadın eğilir, eli ile alçak bir yerden , karşısından destek alır. Yatak başı gibi. Kadının bacakları olabildiğince kapalıdır. Çok zevklidir.
35- salıncak konumu - Erkek sırtüstü uzanır. Kadın üstte sırtı erkeğe bakacak şekilde erkeğin üzerine çömelir. Bu konumda kadın öne ve arkaya giderek destek alabilir. Orgazma en çabuk ulaştıran birleşmedir. ***
36- aşıklar konumu - kadın ve erkek yüzyüze dönük olarak ayakta durur. Erkek kadının içine girer. Kadının sol ayağı destek için yere basar. Sağ ayağı erkeğin belindedir. Erkek eliyle bacağı tutar ve kendine çeker.
37- Andromak konumu - Erkek sırtüstü uzanır. Eşi onun üzerine çömelmiş veya diz çökmüş şekilde yerleşir. Sonra kendini geriye verir. Elleri ile erkeğin ayaklarından destek alır. Bir süre sonra öne gider. Woman on top.
38- misyonerin dansı konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Bacaklar açık. Dizlerden kırık. Erkek misyoner gibi yerleşir. Ayaklarından destek alarak hareket eder. Dizleri üzerinde durur. Ellerinden destek alır. İleri geri hareket eder. Erkek kalçalarını dairesel hareket ettirir. Yorucu olabilir. Uzun tutulmamalıdır. Kramp girebilir.
39- İstiridye konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Bacaklarını kıvırarark karnına doğru çeker. Erkek onun önünde çöker ve kadını dizlerinden tutar. Gidip gelmeyi kolaylaştırmak için eşini kalçalarından tutar. Kadın için acı verici olabilir.
40- arı konumu - Adam koltuğa oturur. Kadın adamın üzerine oturur. Sırtı adama dönüktür. Dizlerini kırar. Adamın ayakları aşağı sarkarken kadının ayakları koltuğun üzerindedir. Kadın elleri ile koltuktan destek alır. Destek olmazsa erkek için yorucu olabilir.
41- saban konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Kalçalarını yatağın ucuna dek getirir. Köşe çapraza. Bacaklarını karnına çeker. Adam yatağın ucunda ayaktadır. Dizleri hafif kırıktır. Ellerinden destek alır.
42- kartal konumu - Kadın ve erkek yüzleri birbirine bakacak şekilde yan yatarlar. Misyonerin yan hali gibi. Kadın erkeğin kalçalarını bacakları arasına alır. Ayaklarını erkeğin kalçalarına koyar. Kavrar.
43- yengeç konumu - Erkek sırtüstü yatağa uzanır. Kadın sırtı dönük şekilde üstte dizlerinden kırarark çömelir. Kadın kollarından destek alarak geriye salınır.
44- yıldız konumu - Kadın sırtüstü uzanır ve bacaklarını geniş bir biçimde açar. Erkek , bacaklarından birini (sağ) kadının bacakları arasına yerleştirir, sol eli yatakta destek alır. Sağ eliyle kadını okşarken yanal girer. Kalçasını klitorise sürter.
45- zemin konumu - Erkek diz cöker. Kadın erkeğin dizine oturur. Sol elini yatağa koyup destek alır. Sağ elini erkeğin boynuna dolar. Ayakları erkeğin kalçalarının yanındadır.
46- makas konumu Erkek sırtüstü uzun uzanır. Kadın önce dik durur. Sonra kendini geriye bırakarak erkeğin bacakları arasına yerleşir. Erkek orgazmını geciktirir ***
47- ay konumu - kadın sırtüstü uzanır. Bacakları hafifce açık ve kıvrılmış. Erkek kadının karşısına oturur ve bacaklarını kadının bacakları altından kaydırır. Bacakları yana açıktır. Ardından kadını omuzlarından tutarak kendine çeker ve içine girer.
48- kelebek konumu - Erkek oturur. Gövdesi dik. Bacaklari açık. Elleri arkadan yataktan destek alır. Kadın erkeğin kalçaları üzerine yüzü dönük şekilde oturur. Bacakları öndedir. Ardından kollarından destek almak için kendini geriye atar.
49- boğa yılanı konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Hafif yan dönmüştür. Bacaklarından birini erkeğin kalçası üzerine atar. (sağ) . sol bacağını kendine çeker. Kadın kalçalarını sıkı tutmalıdır. Erkek yan şekilde kadının içine girer. Erkek kadının sol bacağını eliyle tutarak yardımcı olabilir.
50- bambu konumu - Kadın sırtüstü uzanır. Bacakları hafif açıktır. Erkek içine girer. Kadın sağ bacağını erkeğin omzuna atar. Sol bacak yerdedir. Bir süre sonra ayak değiştirilir.

bunların arasında fil pozisyonunun ayrı bir anlam ve önemi vardır. g noktası açısından:
eksisozluk.com
  • csexpert  (27.09.17 17:34:29 ~ 29.09.17 20:53:13) 
Cs sini bilmem de üstteki yazar harbi expert çıkmış . Tebrikler valla


  • primetime  (27.09.17 17:43:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.