[]

otoparkta motorumuza carpmislar

selamlar dun gece eve gelince esimin motorunun yan yattigini gordum. aradim geldi kaldirdi haliyle motorun sol taraf komple gitmis :/ guvenlige gittik goruntuleri izledik bizim binada cok kotu park eden bi adam var geri geri gelirken carpiyor sora manevra yapip tekrar motorun ustune cikiyor!!! sonrada hemen ileri dogru gidip baska yere park ediyot inerken donup bakmiyor bile hizlica bina giriyor.
yonetime gittik pazartesi gelecekmis mudur ama ilgilenirler falan dedi..

benim merak ettigim bu adamin cok durumu oldugunu sanmiyorum hatta aracinin trafik sigortasi oldigunu bile sanmiyorum..

bu isler nasil ilerler? yonetimin yukumlulugu nedir? adamla yonetim mi konusacak yoksa adamin numarasini verip siz mi halledin dicek?

 
yönetimin ne gibi bir yaptırımı olabilir ki. Polis +1


  • catch the arrow  (23.09.17 12:32:50) 
ama otoparklardaki kazalarla polis ilgilenmiyo diye bisi duymustum


  • polypropylene  (23.09.17 12:33:36) 
önce adamla konuşun, sonuç alamazsanız karakola gidip şikayetçi olacaksınız


  • oscar  (23.09.17 13:12:27) 
bi sigortaciyla konustuk dedi ki siz kamera kaydi ve fotolarla motoru servise birakin sizin zorunlu sigortadan tamir olcak sora onlar carpandan aliyolar parayi dedi??


  • polypropylene  (23.09.17 13:23:09) 
adamla konuşmadan direk polise gidilmesi taraftarıyım ben de. zaten adam konuşarak sorun çözülecek birisi olsa böyle vurup kaçmaz


  • gazozailacatmauzmani  (23.09.17 13:32:34) 
Zorunlu trafik sigortası karşı tarafın hasarını öder. Dediğiniz gibi adamın trafik sigortası yok ise, ve sizin de kaskonuz yoksa, polise tutanak tutturup hakkınızı mahkemede arayacaksınız.

Kaskonuz varsa (ve adamın trafik sigortası yok ise) kasko tüm ödemeleri yapacak ve gidip adamdan parayı almayacak çalışacak. Alamazsa mahkemeye verecek...

Yukarıda yazıldığı gibi, tutanak olmasında fayda var.
  • malheiros  (23.09.17 14:02:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.