[]

Çelik jantlar arabaya görselden başka ne katıyor?

Merhaba, bu çelik jantlar arabaya ne katıyor? Görseli güzel, evet ama ağırlaştırmaz mı arabayı? Eşek ölüsü gibi malzeme. Başka ne işe yarar?




 
daha sağlam. darbeden daha az etkilenir.


  • Delay Fuze  (22.09.17 23:03:33) 
Kadını topuklu ayakkabı arabayı jant gösterir.


  • eeb  (22.09.17 23:04:25) 
çelik jant daha sağlam değil. sağlam çukura düşse kırılma riski alüminyuma göre daha fazla. görünüş olarak daha güzel.


  • Topalordek  (22.09.17 23:06:49) 
Öncelikle;

Çelik jant diye bir şey yok. O sanayi tabiri. Sizin bahsettiğiniz "alüminyum alaşımlı jant". Araba kataloglarinda da bu isimle geçer zaten.

Bide kara jant var. Adi 'Sac jant' diye geçer. Düz siyahtir, plastik kapak janti olan arabalarda bu vardir asil.

Çelik, sac jantdan daha saglam degil aksine, daha sert oldugu için daha kirilgan diye diliyorum. Sac jant direk bükülüp yamuluyor kirilmak yerine çogu zaman. Bide alüminyum alaşımlı jantlarda boyut(inç) büyüdükce ağirlik gereksiz olarak artiyor.
  • bir3iki7  (22.09.17 23:13:47) 
Tamamen atiyorum, normal saca gore daha fazla hava aldigi icin frenler daha cabuk sogumasina ek olarak yardim edebilir.


  • c1b2k3  (22.09.17 23:56:31) 
Kara jantlara gore daha saglam oldugunu dusunuyorum cunku benim eskiler kara jantti sirekli yamuluyor ce cekicletmek zorunda kaliyordum ama aluminyum alasimlida daha boyle bir ihtiyaç dogmadi


  • goodman  (23.09.17 03:37:47) 
Hafif arabalarda yol tutuşa katkısı olabiliyor.


  • neymis  (23.09.17 08:51:32) 
çelik jant diye bildiğiniz alüminyum alaşımlı jant. sac jant diye bildiğiniz aslında çelik jant. yani tam tersi.


  • alperz  (23.09.17 09:16:14) 
Direksiyon hakimiyeti sağlar, balans ayarı sık sık bozulmaz. Yoldaki titreşimleri hissettirmez.


  • komando kani var bende  (23.09.17 11:32:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.