[]

Mutfak tavanında peydahlanan kurtçuklar...

...nedir? Meyvenin içinden çıkan kurtçuklar olur ya, aynı o şekilde. İlk kez şahit oluyorum ve şaşırdım hâliyle.

Üç aydır evde yoktum. Mutfak tavanında birkaç kurtçuk gördüm. Temizledim ama kâr etmedi. İki gündür nereden geldiklerini bulmaya çalışıyorum. Bunlar nedir arkadaşlar, nasıl kurtulabiliriz?

Sadece tavandalar, dolapların üstünde falan hiçbir şey yok, inceledim. çamaşır suyuyla üzerilerini sildim de ama çözemedim kaynağını:(

Bir de düşürmeye çalıştığımda ağsı bir şeyle asılı kalıyor boşlukta??

 
nohut, bulgur, fasulye, mercimek neredeyse o dolaba bak. muhtemelen oradan kaynaklıdır.


  • rebelmummy  (22.09.17 16:37:30) 
un paketi falan varsa açılmış edilmiş onda da olabilir.


  • rahip janick  (22.09.17 16:39:16) 
Bakliyat dolabına operasyon vakti gelmiş.


  • manuel mandalina  (22.09.17 16:52:34) 
rebelmummy +1. kuru baklagil kaynaklı güve larvası. kuru baklagillerini kontrol et.


  • biyik  (22.09.17 17:25:15) 
Yukarıdakilere ek olarak özellikle pirinç varsa nasıl olsa poşette kapalı bir şey olmaz deme. Poşeti delip içine yavru bırakabiliyorlar.


  • puc  (22.09.17 17:29:40) 
aaaa aynı biz. saçma sapan yerlerde gördükten sonra ben de kuru baklagillere giriştim. çoğu temiz olsa da kuru kayısıya ayı gibi abanmışlar. ben yicektim onu :( onun dışında bir de un girmeye falan çalışmışlar. attım gitti.


  • zoque  (22.09.17 17:38:27) 
Yiyeceklere kurt dusmus. Dolaplari silmek yetmez. Yiyecekleri kontrol edip atmak lazim.
Konuyla ilgili tuyo: tum kuru bakliyat kavanozlarina, yarim paket kalan makarnaya, una, dolap dibine kosesine uc bes yaprak defne koyarsaniz yiyeceklerin kurtlanmasini onlemis olursunuz.

  • nax  (22.09.17 21:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.