[]

Bilgisayarım açılmıyor yardım!

Yardım, bilgisayarım disk gözden geçirme yapamıyor!

Eve geldim bilgisayarı açayım dedim, o ara üzerimi değiştirdim, geldim baktım siyah ekran var imleç var, imleç oynuyor ama bi işe yaramıyor gibi, klavye kısayollarından da işlem yapamadım.

Kapattım açtım, ekteki gözden geçirme ekranı geliyor, 10 saniye içinde tuşa basmayın, gözden geçirme başlayacak diyor. Ben bi tuşa basmıyorum ama 4-5 saniye kala sanki tuşa basmışım gibi işlemi iptal ediyor, bahsettiğim siyah ekrana geri dönüyor. 3 defa denedim, aynı şeyi yaptı.

Güvenli modda açtım, disk hata kontrolünü çalıştır dedim, çalışırken olmaz, yeniden başlatınca yapar dedi. Başlattım, bu sefer yine iptal ediyor gibi oldu ama bi satır daha geldi, ekteki gibi. Ama onu da 1 saniye kala iptal etti, yine siyah ekrana döndü.

Niye iptal ediyor disk gözden geçirmeyi, ne yapmam gerek? Klavye falan da takılı değil, bi tuşun basılı kaldığını da sanmıyorum.

i.hizliresim.com

 
Başlangıc dosyaları bozulmuş galiba windows kurulumu başlatın kurulum yapmadan çıkın. (Amaç kuruluma başlayınca bazı temel dosyaları diske yüklemek.)


  • demirKamil  (21.09.17 22:22:58) 
Sistem yükelme filan var. oralar şe yarmaadı mı


  • Cursed Chico  (21.09.17 22:30:00) 
@demirKamil, Windows kurulumu derken, sıfırdan kurar gibi mi? Evde hiç Flash bellek yok, güvenli modda açtıktan sonra bilgisayar açıkken kurabilir miyim?

@cursed chico, oralar nerede bilmiyorum açıkçası, ne demek istedin tam?
  • baba jo  (21.09.17 22:46:36) 
Evet sıfırdan kurar gibi.
Ayrıca bazı laptoplarda F10 filan basınca sistem geri yükleme yapıyor, orayı açıp bir kaç adım ilerledikten sonra iptal edebilirsiniz.

  • demirKamil  (21.09.17 22:54:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.