[]

watercolor dövme

bu dövmelerin canlılığı bir süre sonra gidiyor mu?

çok sık güneşte kalan ya da yıkanan bir yer olmadığını düşünelim.

watercolor dövme örneği ------------------------------------------>

 
Benim omuzumda var, şimdilik bir sorun olmadı. 2+ yılında.
Ama güneş kremi sürüyorum hep, güneşlenmiyorum bir de. Aralarda da nemlendirici veya başka cilt bakım ürünleriyle kuruyup pullaşmasını önlemeye çalışıyorum (cildim çok kuru çünkü).
Koray Karagözler yaptı benimkileri, "çok güneşte kalıp yanmadığınız, bronzlaşmadığınız sürece ömür boyu solmaz diye düşünebilirsiniz" demişti. Muhtemelen bir noktada solacaktır tabii ama iki üç yıl değil en azından.
  • sopiro  (21.09.17 13:52:55 ~ 13:53:56) 
benim 3. senem, berbat baktığım (yani bakamadığım) için rengi soldu. güneş kremini eksik etmemek gerekiyor. ama her türlü soluyor sanırım ya.


  • nice tnetennba  (21.09.17 14:18:11) 
koray karagözler'in yaptığı dövmeyi taşıyorum. iyi bakım, güneş durumu dövmenizi etkiler. 4 sene oldu benim. illaki ilk canlılık azalıyor ama onu da en fazla sen anlarsın. yukarıdaki linkte de olan kızın sırtındaki at gibi de renklerin yok olduğu olmadı.


  • hononu  (21.09.17 14:38:50) 
6 ay sonra renk oturur ve öyle kalır iyi işçilik ve iyi boyada. Kolay kolay değişmez rengi. En büyük etken ten rengi. Beyazlara gidiyor renkli dövme.


  • hasmetizm 2046  (21.09.17 14:52:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.