[]

work and travel için eyalet önerileriniz ?

bu yaz wat yapacağım sevgili sözlükçüler. ancak nereye gideceğime hiç karar verebilmiş değilim. aşağıdaki maddelere uygun olacak şekilde bir yer önerirseniz çok sevinirim.

1 doğu bölgesi olmalı

2 saatine 7.5 - 8 dolar olan işler olabilir.miktar değil ama çalışma saatleri ve overtime imkanları önemli benim için

3 oluk oluk zencilerin olduğu yerler olmasın (maryland gibi). ama rus, romen ve bilimum balkan vatadaşlarının bulunduğu bölgeler iyi olurdu :)

4 eğlence parkı restaurant ya da life guardlık gibi işleri tercih edeceğim.bu sebeple deniz kenarı ya da kumsalı olan bir yer olsa çok iyi olur.

5 yalnız başıma gidicem.sosyalliğe de (girişkenim) fırsat tanıyacak bir yer olsa çok iyi olur.


evet farkındayım bokunu çıkardım. ama hiç olmazsa bu maddelere en çok uyabilecek olan eyalet, bölge, şehir tavsiyelerinizi bekliyorum.

 
Zenci olmasin ne demek?! Ottururler vesselam... Neysem, MA, CT iyidir daha yukari cikarsaniz sikici olmaya baslar. PA iyidir ama zenci cok (yaa, yaa..)


  • ucan sincap  (28.01.10 23:05:30) 
  • ucan sincap  (28.01.10 23:07:30) 
herhangi bir eğlnce parkı taleplerini karşılayacaktır. tabi sen yine de gitmeden araştır.


  • evrendeki en mutevazi insanim  (28.01.10 23:30:32) 
(bkz: ocean city)
(bkz: maryland)

  • ra s al ghul  (29.01.10 06:49:18) 
maryland in her bolgesinde zenci yoktur. Ayrıca cok kafa insanlardır az da olsa olmaları lazım.


  • ra s al ghul  (29.01.10 08:22:04) 
sözlükte maryland başlıgında yazdığı kadar ezici yoğunlukta zenci olmasın dedim. yoksa zencifobik olma durumum yok :) sadece bi denge olsun yani. gidip de ırkçılığa maruz kalmayalım niggaların arasında. yoksa diğer türlü tabiki problem değil.


  • antisilencee  (29.01.10 11:35:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.