[]

Half Life 2 Episode 2 yanındaki güzel oyun Portal

Bu oyunda chamber 19 u da geçip cake'e geliyorum sonra baya bi ilerleyip seni görünce roket atan bi alete geliyorum o aletle portal kapı açıp ilerideki kutu gönderen boruyu kırıp oradan havalandırma borusuna geçiyorum sonra Loading yazıyor oyun kapanıyor nalet ettim vallah ne yapayım ha ben buna? Half Life sorunsuz oynanıyo bitirdim de e team fortress desen hiç bi problem yok bi bunda ya:S




 
oyunun orijinal değilse başka bi tane indir ya da al artık nasıl istersen, save dosyalarını aktar tekrar dene.. eğer orijinalse ve steam'den falan aldıysan onlara başvur.. yok steam'den almadıysan da save dosyalarını tut, oyunu sil tekrar yükle diyecem ama bilmiyorum bişey farkeder mi..

hiçbiri işe yaramazsa google'da falan arat elbet birilerinde daha olmuştur aynı problem.. çözümü varsa bulabilirsin yani ki vardır da illa..
  • buzzlightyear  (28.01.10 23:30:38) 
ben oynadığımda hiç bi problem olmamıştı. yani benim oynadığım oyun orijinal de değildi. sorun başka bir şeyle ilgili olsa gerek.


  • tunachu  (29.01.10 02:08:01 ~ 03:09:59) 
30 liraya orange box al. tüm bilişim marketlerinde bulunuyor. sonra şikayet et.


  • darknum  (29.01.10 12:02:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.