[]

pasaportum lekelendi

Merhabalar.

Pasaportuma kahve döküldü. En öndeki fotoğraflı sayfanın tam fotoğraf kısmının yarısı lekeli ve en arka 10 sayfanın orta kısmı aynı şekilde lekelenmiş.

Şu an yurdışındayım ve pasaportumun içinde öğrenci vizem var. Haftaya Çarşamba günü (1 hafta sonra) oturma izni randevum var, pasaportum lazım. (İtalya)

İzlenmesi gereken prosedür nedir? Bu şekilde işlemler hallolur mu, hallolmazsa konsolosluk yeni pasaport mu çıkarır, içindeki vize ne olur? Ne kadar sürede kurtulmuş olurum?

Teşekkürler.

 
Oturuma başvururken bütün pasaportun fotokopisini çektin diye düşünüyorum çünkü ben seferinde o sekilde başvurdum.

Oturma izni randevusu dediğin parmak izi vereceksin değil mi ? Yoksa kartın çıktı almaya mı gideceksin ? Her şekilde pasaportun geçerlilik tarihine vs bakıyorlar Roma'da. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Oturum kartın çıktıktan sonra pasaportu yeniletirsin olur biter panik olacak bir şey yok :)
  • burchak  (21.09.17 00:11:50) 
Parmak izi mi veriliyor bilmiyorum ama postaneden formumu doldurdum (ricevuta'mı aldım), başvuru için karakola gideceğim. Fotokopiyi çektirip postaneye vermiştim, onlar karakola iletir mi bilmiyorum, bende başka yok :/
bu şekilde kabul ederlerse sorun yok elbette, yeter ki oturum iznim çıksın ^^
@burchak
  • tejeve  (21.09.17 00:55:39) 
Evet parmak izi vereceksin.her şey iletiliyor merak etme. Bence sıkıntı çıkmaz bir şey derlerse dün oldu dersin vs roma'dakiler halden anlayan tipler arıza çıkarmiyorlar.


  • burchak  (21.09.17 02:46:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.