[]

Apartman masraflarini odemeyen ev sahibi yuzunden bizi mahkemeye veriyorlar

Bizim bi ev sahibimiz var kendisi Almanya'da. Apartmandaki tadilat olaylarinda vs asla para verdirtmiyor. Verecekseniz de kendi cebinizden verin benim kiramdan kesemezsiniz diyor. Bu nedenle de apartmandakiler bizi mahkemeye verecekmis, evden cikarttiracaklarmis. Boyle bir sey mumkun mu? Biz bu evde oturmasak bile, ev bos olsa bile ev sahibinin bu giderleri karsilamasi gerekmiyor mu?




 
size herhangi bir etkisi olmaz, ancak bundan bağımsız olarak apartmandakiler imzayla komşularını evden çıkartabiliyorlar bizim burada oldu.

Apartmandakilere ev sahibinin iletişim bilgilerini v.s verin ve yöneticinizle konuyu görüşün. kontratınız varsa ve yöneticiniz makbuz karşılığı(yönetim defterine de) bu ücreti aldığında ev sahibiniz bi' hak talep edemeyecektir zannı içindeyim.


Soruya cevap; evet karşılaması gerekiyor, mahkeme ile alıyorlar zaten o paraları.
  • mete kudur  (20.09.17 20:47:48) 
apartmandakiler derken? yönetici falan da mı yok?
evsahibinizden bile zor alırlar bu kafayla :)
ayrıca evsahibi de tam çomarmış.
  • herhaltibiliyoring  (20.09.17 21:01:59 ~ 21:02:20) 
söyle yöneticiye ''hacı ben veririm de ev sahibi verdirttirmiyor de'', avukata versin söke söke alsın. sen niye dert ediyorsun.

ya da salla gitsin ver yöneticiye aidatı. ev sahibi de bir şey yapamaz zaten. çıkartamaz seni evden.
  • blue eyes white dragon  (20.09.17 21:05:57) 
Oldu olacak emlak vergisini de siz ödeyin... Ne karışıyorsunuz ki? Sizin haklarınız ayrı.

Eğer sadece apartmanın (mantolama, çevre düzenleme vb.) ev sahipleri tarafından ödenen giderlerini ev sahibinin ödememesi durumu var ise, sizi evden çıkartamazlar. Ne olacak zannediyorsunuz, yeni kiracı gelip tüm masrafları cebinden mi ödeyecek?

Bazı yöneticiler varya... Tam sopalık...
  • malheiros  (20.09.17 21:16:12) 
size hiç bir etkisi olmaz mahkeme ile falan da attıramazlar bu sebeple.
ev sahibini icraya verecekler +1

  • basond  (21.09.17 00:53:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.