[]

Polonyaya zloti gönderimi

Bir polonya hesabına zloti göndermem lazım. Kullandığım bankalara baktım zloti satanı yok. Bi yerden zloti alıp göndereceğim sanırım. Fakat bu noktada bankada zloti hesabı açamadığım için bankamı kullanarak göndermem mümkün değil herhalde. Nasıl bi servis kullanmalıyım bunun için? Kolay bi yolu var mıdır? (Göndereceğim hesabın IBAN'ı neyin var.)

Ek: Ankara içinde yapmam lazım bu işlemi. Nereden alınır gönderilir? Sadece internet içeren, güvenilir bi çözüm de hoş olabilir.


 
Ben garanti bankasindaki tl hesabim ile western union üzerinden zloty olarak gondermistim. Banka hesabina degil kisinin ismine..


  • havada bulut  (20.09.17 16:49:20) 
Bıtcoın olarak yolla:)


  • solenkol  (20.09.17 16:57:03) 
İnternet şubesinden swift yapacaksın. Ben garanti dolar hesabımdan tayland a baht yolladım. Garanti 55 TL aldı (2 gün valörlü) 2 kez kur çevrimi + karşı bankanın aldığı ücretlerle anasını ağlattılar paranın ama western uniondan daha ucuza geliyor yine de. Karşı taraf dolar hesabı açabiliyorsa biraz daha ucuza gelebilir (tek kur çevrimi olacağından), henüz denemedim.


  • erci  (20.09.17 17:06:05) 
Sen istediğin para biriminde gönder. Banka buna karışmaz. EUR olur Dolar olur.
Alıcı bankaya gidip para çekmek istediğinde bankacı alıcıya sorar;
gönderilen para biriminde mi istersiniz yoksa zloty olarak mı?
O da zloty desin olsun bitsin.
Kuruşu kuruşuna gönderilmesi zaten mümkün değil. Kah masraf çıkar, kah kur değişir,...
  • cliquot  (20.09.17 18:07:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.