[]

CSS HTML az da olsa bilenler

Merhaba,
Şöyle bir sorunum var. CSS ya da sadece HTML olarak bir kod elime geliyor. Benim yapmam gereken ise bunun en üstüne bir satır yazı yazmak ancak gelen bu bilgi hep aynı formatta değil. bazen CSS bazen sadece HTML olarak geliyor.
Düşündüğüm şey direkt olarak gelen text içind </body> yi bulup (altına yazmak için) bunu </body><hr> <h1> METİN </h1> değiştirmekti. ancak dediğim gibi hep aynı formatta olmadığı için bu satırı bazen sayfanın aubk yerlerine auk fontlarla vs yazabiliyor.

sayfanın en üstüne sabit bir font ve büyüklükle yazıyı eklemek için nasıl bir yol izleyebilirim?
teşekkürler.

 
jquery ile append kullanarak yapabilirsin.


  • qobel  (20.09.17 16:20:16) 
teşekkürler
ancak sadece text işlemleri ile yapmam gerekiyor.

  • kisa  (20.09.17 16:41:09) 
o zaman şöyle:

body:before{font-size:50px; content: "Yaz ne yazacaksan artık";}
  • qobel  (20.09.17 16:50:49) 
peki, içerisinde CSS ile ilgili hiçbir şey yoksa sadece HTML ise bile bu kod işe yarar mı?


  • kisa  (20.09.17 16:55:48) 
body varsa yarar, siz bunu inline css olarak yazın.

olmadı team wiever ile çözelim bu işi.
  • qobel  (20.09.17 16:58:11) 
ilginiz için teşekkürler. yazdıklarınız doğrultusunda bir inceleyeyim. teamviewer bağlantısı ne yazık ki imkansız ancak bu bilgiler işime yarayacak sanırım.
mesai bittiği için yavaş yavaş çıkarım, yarına kontrol edebilirim ancak.

  • kisa  (20.09.17 17:05:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.