[]

Aşırı Burun Kanaması Acil Yardım

Merhabalar. Babamın burnu dün akşam 3 kere ve 20 dakikayı aşkın süreler boyunca kanadı. Tansiyonuna baktık 21 - 12.2 idi. Sonra hastaneye gittik, acile girdiğimiz an burnundan tekrar kan boşaldı, direk aldılar. Tansiyonunu 13'e düşürdüler, kulak-burun-boğaza gösterdiler ve kan tahlili yaptılar ama bir şey bulamadılar. Dediler ki bu olay tekrar ederse yine bir hastaneye gidin. Yani anlayacağınız bir halta yaramadılar ve babamın bugün tekrar burnu kanıyor. Bu neden olabilir? Bilgisi ya da tecrübesi olan varsa lütfen benimle paylaşsın. Babam kalp, tansiyon ve şeker hastası. Dikkat de etmiyor hiç ve dolayısıyla hep korkuyorum. Yardım ederseniz sevinirim.




 
Tansiyondan tabikide dikkat etmek zorunda ilaçlarını düzenli alması lazım


  • hernezıkkımsa  (20.09.17 14:11:15) 
kalp, şeker ve tansiyon hastası için çözümü burada aramamanız en sağlıklısı. hastaneye gidip detaylı testlerini yaptırmanızı öneririm. öbür türlü "kaynımda da aynı böyleydi"den öteye geçmez.

geçmiş olsun.
  • altinci nesil caylak  (20.09.17 14:12:41) 
Hocam aşırı tansiyon durumlarında burun kanaması çok büyük şans der sağlıkçı tanıdıklarım. O nedenle bence kesinlikle doktor kontrolünde olmalı. Bu işin şakası yok, çok geçmiş olsun.


  • lcha  (20.09.17 14:14:10) 
Çok teşekkür ederim, beyin kanaması ya da kalp krizi gibi bir sonucu olabilir mi bunun?


  • yuzyillarin tecrubesi  (20.09.17 14:21:07) 
Burun kanaması size bir mesaj beyin kanamasıda geçirebilirdi çok dikkat edin


  • hernezıkkımsa  (20.09.17 14:22:58) 
Babamda aynı şey olmuştu burnuna bir şey damlatıp damarları büzüştürüyorlar o zamandan beri kanamadı
Ayrıca tansiyon haplarını değiştirdiler

  • kararsızataletfilozofu  (20.09.17 14:23:31) 
Acilde yapilacak mudahaleyle klinikte teshis konulmasi aynj sey degil.

Hastaneye gidin bence tekrarlamasini beklemeden.
  • kuehles blondes  (20.09.17 14:25:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.