[]

Pc için termal macun alırken neye dikkat etmeli?

Piyasaya gramı altın değerinde satılıyor sanki. ucuzları da var pahalısı da. Bunu alırken neye dikkat etmeli?

ürün önerilerine açığım.


 
çok farketmiyor. soğutucu iyi olmadıktan sonra termal macunun önemi yok fazla. hepsiburada dan en pahalısını aldım 2 derece bile farketmedi. sonra hyper evo 212 aldım 30 derece düştü :)


  • tukenmez adam  (19.09.17 22:38:00) 
Ben küçük bir şehirdeyim. Bilgisayarcıları dolaştım dünya para. Netten alacağım ama bunların iletkenlik seviyeleri var bildiğim kadarıyla.

Şu an işlemci (amd fx8320) 80 dereceye ulaşıyor oyunda ve ilk arada fps drop gördüm oyunda bariz şekilde. ilk kez bu kadar ısındığını gördüm. biraz oynatmıştım bir kaç gün parça değişimi yaparken.

söküp baktım ve neredeyse macun namına bir şey kalmamış. ilk kullandığım macun akasa'nın idi. kaç yıldır duruyordu.

sanırım buydu ürün: www.hepsiburada.com

@justmentalamele; o linkteki nasıl bir şey?
  • secrexv2  (19.09.17 22:42:31) 
@tukenmez adam; bendeki de şu: www.teknobiyotik.com


  • secrexv2  (19.09.17 22:45:02) 
gd9000-1
4.7ghz 8320 ile kullanıyorum senelerdir. macun sürmemiş mühendise bakma sen.

  • arakaali  (20.09.17 00:09:46) 
soğutucu iyiymiş. zamanı çok geçmemiş bütün termal macunlar benzer performansı verir bence. uygulamadan önce yüzeyleri iyi temizleyiniz...


  • tukenmez adam  (20.09.17 02:05:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.