[]

Nesilden nesile geçecek saat markası

Merhaba, ailemin kız çocuklarına çok değer verdiğim için önce eşime hediye edeceğim asırlık bir saat arıyorum. Ondan da kızımıza ve onun kızına - olmazsa gelinine- şeklinde gidecek bir şekilde saat arıyorum. Bu saatin değerli olması -50 000 tl değil tabi ki- ve sağlam olması önemli. Ne önerirsiniz? Teşekkür ederim.




 
Seiko 5


  • baldur2  (19.09.17 00:00:50) 
Omega, pahalı gelirse Tissot.


  • i was made for you  (19.09.17 00:18:38) 
longines


  • all girls dream  (19.09.17 00:35:04) 
degerini korusun diyorsan ben sahsen yalin, giris seviyesi bir tane Rolex alirim, tabii eger %100 OTV falan bindirmemislerse zira ordaki fiyatlari bilmiyorum. az kullanilmis falan da olabilir:
www.sahibinden.com

  • cooperr  (19.09.17 03:16:11) 
sekio 5 tartışmasız bence de.

5 dünyasına bi girdin mi bağımlısı olursun zaten. çok kral tasarımları ve makinaları orta alt diyebileceğimiz fiyatlara alabilirsin ebay'den falan.

ben seiko 5'imi kaç yıl önce aldım hâlâ 20 saniyelik sallamayla deli gibi şarj ediyor kendisini. bazen takmayacağım günler, saat durmuşken yerini değiştirmem gerekince rahatsız olmasın diye yavaş yavaş kaldırıyorum zembereği oynamasın diye. boşu boşuna uyanmasın kış uykusundan. hiç bişey yapmıyosan çevir altını şeffaf safir camdan denge mekanizmasını izle meditasyon niyetine. sadece alacaksan 21 jewel alma 23 olsun, 21'ler çok basit kalıyor. kordonunda renkli stripe'lar olan yeni military modellerinden alcam bi tane şimdi bakalım. normal military'lere göre 300 lira pahalı ama çok güzel. olmazsa belki de normal military alırım.

herhangi bir seiko 5 modelini 200 lira ile 1500 lira aralığında bulabilirsin ebay'de. burda 500 lira olan model Türkiye'de 1200 lira falan.
  • onemoremile  (19.09.17 10:27:12) 
tissot


  • since1907  (19.09.17 15:02:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.