[]

hadi bütün metalcilere yer bulduk diyelim

ben de çok koyu metal dinleyicisiyim. ama doom metal ağırlıklı olmak üzere melodic death metal dinliyorum. peki hangi mekanlara gideceğiz? bundan 8 9 sene önce az çok bilindiğim mekanlarda istediğim tür müzikleri kısıtlı sürelerce de olsa çaldırma imkanım vardı. şimdi bakıyorum piyasa metalin bile popülerine kaymış durumda. hayır abi ben metallica, slayer dinlemek istemiyorum. dorock'a gidip kafa tavşan toplamak için kafa sallayan hırreyminlerin arasına karışmak istemiyorum. bana damardan doom verin, melodic verin diyebileceğimiz, opeth, lacuna coil, anathema, saturnus, theatre of tragedy, tristania, dark tranquillity falan çalan yer yok mu ya. niche metal yok mu :( eskiden slayerde metallicaydı panteraydı falan çalan yerler bile ufak ufak demet akalınlara aleyna tilkilere doğru gidiyor... ben istemiyorum. neapıcaz. hani doom metal metalci adamın arabeskiydi....




 
çok ağır metalci olmasam da metalciyim ama ben bile dışarıda metal dinlemekten keyif almıyorum. karşındakiyle konuştuğunu duyamıyorsun falan fazla kafa yoruyor bir de insan gürültüsüyle karışınca. dayasınlar 70'leri 80'leri en güzeli.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.09.17 23:54:34) 
Kanka metal bitti maalesef. Bu gercegi kabul etmek lazim


  • baldur2  (18.09.17 23:59:23) 
ben de playing star again'in dediğinin aynısını biraz daha detaylı yazmaya geldim. eğer yaşadığın bina belli bir nebze sesi kaldırabiliyorsa bir logitech z623 bu açlığını doyurabilir. kendi çalma listen, kendi belirlediğin ses. ama tabii, o müziklerin çalındığı ortama ve havaya hasretsen onu kaybettik. en son 2005'te, Taksimde falan vardı o ortam. sonrasında bitti hep.


  • i drive the hearse  (19.09.17 00:02:23 ~ 00:02:32) 
404 not found :/
Dorock'taki grupların setlistleri birbirinin aynı olmaya başladı. Shaft kapandı, woodstock'ın sahnesi gaz odası gibi; bi şarkı dinleyip nefes almaya çıkmak gerekiyor, caravan'da daha soft gruplar çıkıyor. Başka neresi var ki zaten..

  • manuel mandalina  (19.09.17 00:10:09) 
ben arada bi caravan'a gidiyorum eski gunleri yad etmeye. arada sacmaliyolar ama metal de caliyolar. sen de gel. daha cok metal calarlar.


  • mayeskuel  (19.09.17 00:12:05) 
bu arada ben müstakil evde yaşıyorum, at gibi açıyorum müziğin sesini falan laf edecek kimse yok ama... ortamlarda metalciyim diyemiyoz, yani diyoruz da "metalci" sıfatı nedense dorock playlistleriyle bağdaşır olmuş :( lise dönemlerinde gittiğim 45'lik bile rock'n roll çalardı ama tarzı vardı ya... bu ne ruhsuzluk böyle yeni mekanlarda...


  • Tears of Devil  (19.09.17 00:37:57) 
Yas kac? eger yaslar yakinsa arada bulusup metal night yapabiliriz:)


  • mayeskuel  (20.09.17 00:24:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.