[]

Yabancıya kiralık daire vermek(Arap)

Arkadaşlar yabancı uyruklu bir aileye evinizi kiraya verir misiniz?
Veren oldu mu?
Yaşadıkları sıkıntılar neler?
Yada sıkıntısız mı kiracılık dönemi oldu?

Böyle bir durumla karşı karşıyayız sadece fikir almak istedim.

 
karşıya iranlılar taşındı. pek türkçe bilmedikleri için yerleşene kadar baya bi uğraşılmıştır. arada da ses yapıyorlar. yemekleri aşırı baharatlı yaptıklarından baya bi koku yayılıyor ayrıca.


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (18.09.17 20:21:52) 
Apartmandakiler bol bol kulağınızı çınlatır


  • glamdr1ng  (18.09.17 20:39:13) 
Bir Arap ev arkadasim oldu. Kabul ederek buyuk bir hata yapmis oldum. 30 yasinda doktora ogrencisiydi. Duvari YAKTI! Kisisel hijyen sifir koku disinda beni ilgilendirmez ama evin bir icine sicmadi.


  • Traveller  (18.09.17 20:43:30) 
ver kardeşim. türk aileye 1000 den vereceksen araba 1750 den verirsin. iyiki doldurdular arapları ülkeye. biz ev sahipleri ne yapacaktık yoksa. fakir türklerdense zengin araplara yüksek kiraya vermek daha güzel bence.


  • mahone  (18.09.17 20:45:49) 
üzülüp ıraklı arap bir aileye kiraya vermiştik. varlıklı da bir aileydi.
3 ay içinde evin ağzına, binadakilerin kulağına sıçtılar. tavsiye etmem.

  • kutukcu  (19.09.17 02:38:46) 
bizim komşu 1200 tl'lik evine arabın biri 2000 verince hemen atladı. 3 aylık peşin aldım diye hava atıyordu. meğerse aldığı son kira o olmuş. evi perişan etmişler. duvarlar, yerler harabeye dönmüştü. 15 bin harcadı geri yaptırdı.


  • ada meltemi  (19.09.17 03:09:24) 
normal kiranın 2 katı kira ücreti, ve 1 yıllık peşin 2 aylık da depozito olacak şekilde kabul ederse veririm. ayrıca noter'de sözleşme yapıp 12 ayın sonunda eğer noter aracılığıyla sözleşme yenilenmezse ev 13. ay içerisinde boşaltılır şeklinde.

bu şartların 1 santim altında vermezdim kesinlikle.
hoş türklere verdik onlar da ağzına sıçtı gitti ama olsun.
  • reanarchy  (28.06.19 09:59:09) 
@reanarchy +1


  • chitosan  (28.06.19 10:11:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.